Türk Telekom en yüksek teknolojiyi kullanan kurum

Türk Telekom en yüksek teknolojiyi kullanan kurum

FİBER VE 4.5G ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDIK

Türk Telekom en yüksek teknolojiyi kullanan kurum

Türk Telekom İl Müdürü Tahsin Günay, dünyada internetin çok önemli olduğunu ve çağa ayak uydurmak için bu teknolojileri Türkiye´de kullandıklarını söyledi. Fiber hızında internet ve 4.5G alanında üstün olduklarını belirten Günay, vatandaşların akıcı ve hızlı bir şekilde internete girmelerini sağladıklarını kaydetti.

KALİTELİ VE YÜKSEK VERİMLİ HİZMET

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine atanan Tahsin Günay´a iadeyi ziyarette bulundu. İl Müdürlüğüne gelişinde İl Müdürü Günay ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz´a, bu nazik iadeyi ziyaretleri için şükranlarını sunan Günay, Telekom Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi sundu. Teknolojinin en üst seviye ulaştığı bu yıllarda Türk Telekom´un da bu teknolojiye ayak uydurduğunu belirten Günay, gerek fiber internet, gerekse 4.5G çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü kaydetti.

24 SAAT ÇALIŞAN KURUMLARIN BAŞIRDA GELİYOR 

Günay, Kırıkkale´de 7/24 hizmet veren bir kurum olduklarını ve Teknik personel ile günün her saatinde hizmet verdiklerini söyledi. Günay, dünyada internetin çok önemli olduğunu ve çağa ayak uydurmak için bu teknolojileri Türkiye´de kullandıklarını bildirdi. Fiber hızında internet ve 4.5G alanında üstün olduklarını belirten Günay, vatandaşların akıcı ve hızlı bir şekilde internete girmelerini sağladıklarını belirterek, kent genelinde her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını ve vatandaşların sorunlarına çözüm ürettiklerini açıkladı.

FİBER VE 4.5G ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDIK

Kırıkkale´de ki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve bu konuda personellerinin vatandaşları memnun ettiğini belirten Günay konuşmasını şöyle sürdürdü, ?Kırıkkale´de İletişim ağında çağın getirmiş olduğu fiber iletişimi yüzde 40´lar seviyesinde alt yapısını oluşturduk. Hedefim bu yıl içerisinde yüzde 70-80´lere çıkartmak. Kırıkkale ve tüm ilçelere ulaştırılan fiber optik altyapı ile bu hizmeti istenilen her yerde verebilecek seviyededir. Kırıkkale genelinde bu hizmetten 65 bin abonemiz hizmet almaktadır? dedi.

Haber: Arzu Kayır



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu