TÜRK METAL SENDİKASI?NDAN EĞİTİM DESTEĞİ

TÜRK METAL SENDİKASI?NDAN EĞİTİM DESTEĞİ

Türk Metal Sendikası sosyal sendikacılık anlayışına uygun olarak daha önce gerçekleştirdiği kendi otelinde üyelerine verdiği eğitim seminerinin yanı sıra şimdi de üye işçilerin çocuklarına ücretsiz Matematik ve İngilizce kursu vermeye başladı.

SINAVLARA SIKI HAZIRLANIYORLAR

Yakın bir zamanda faaliyete geçen kurs, sadece sendika da üye olanların çocuklarına yönelik uygulanıyor. Kurs da 4., 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri eğitim görürken, öğrenciler Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sınavına hazırlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan sınav takviminde 7. sınıflara yönelik SBS`nin 5 Haziran 2011`de yapılacak. 8. sınıflar için SBS ise 4 Haziran 2011`de yapılacak. Yoğun sınav maratonunda Türk Metal Sendikasının açtığı kurs da SBS?ye hazırlanan öğrenciler, kaliteli öğretmenlerden SBS dersleri alarak, sınavlara sıkı hazırlanıyorlar. Kurs da sınıfların yanı sıra, veli bekleme salonu da bulunuyor.

 

ÜYELERİMİZİN ÇOCUKLARINA DA SAHİP ÇIKIYORUZ

Toplam 350 öğrencinin bulunduğu kurs da, tamamen üyeye yönelik hizmet verilmesi amaçlanıyor. Üyelerine daha farklı hizmetler sunmak için böyle bir uygulama yaptıklarını belirten Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi Sekreteri Mehmet Sarıgül, ?Üyelerimizin çocuklarına da sahip çıkıyoruz. Onlara eğitimde de katkı sağlayarak, Türk Metal Sendikasının farkını ortaya koyuyoruz. Bu türlü uygularımız da devam edecek? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ