Türk Metal?den eğitime destek

Türk Metal?den eğitime destek

Türk Metal Sendikası sosyal sendikacılık anlayışına uygun olarak daha önce faaliyete gerçekleştirdiği ücretsiz kurslar bu yılda devam ediyor. Fen Bilgisi, Matematik ve İngilizce kursu olmak üzere 450 öğrenciye eğitim imkânı veren Türk Metal Sendikası, eği

SINAVLARA HAZIRLANIYORLAR

Yakın bir zamanda faaliyete geçen kurs, sadece sendika da üye olanların çocuklarına yönelik uygulanıyor. Kurs da 4., 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri eğitim görüyor. Türk Metal Sendikası atığı kurslar ile öğrencileri sınavlara hazırlıyor. Kurs da sınıfların yanı sıra, veli bekleme salonu da bulunuyor. Kurslarda gönüllü öğretmenlerin çalıştığını belirten Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Mehmet Sarıgül, eğitime önem verdiklerini söyledi.

ÜYELERİMİZİN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKIYORUZ

Toplam 450 öğrencinin bulunduğu kurs da, tamamen üyeye yönelik hizmet verilmesi amaçlanıyor. Üyelerine daha farklı hizmetler sunmak için böyle bir uygulama yaptıklarını belirten Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi Sekreteri Mehmet Sarıgül, ?Üyelerimizin çocuklarına da sahip çıkıyoruz. Onlara eğitimde de katkı sağlayarak, Türk Metal Sendikasının farkını ortaya koyuyoruz. Bu türlü uygularımız da devam edecek. Hafta için 6-7-8. sınıflar kurs görüyor. Hafta sonu 4-5. sınıflara kurs imkanı sunuluyor? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti