Turkcell Global Bilgi bir yılını geride bıraktı

Turkcell Global Bilgi bir yılını geride bıraktı

TEKNOLOJİ DEVİ 1 YILDIR KIRIKKALE`DE

Turkcell Global Bilgi bir yılını geride bıraktı

Turkcell Global Bilgi, 2014'te açılışını yaptığı Kırıkkale'deki çağrı merkezinin birinci yılını çeşitli etkinliklerle kutladı. Turkcell Global Bilgi'nin 450 kişiye istihdam sağladığı Kırıkkale'deki çağrı merkezinden, Turkcell ve bir kamu bankasının bireysel müşterilerine hizmet veriliyor.

450 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLADI

Türkiye'nin müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi'nin 2014'te açılışını yaptığı Kırıkkale'deki lokasyonu birinci yılını geride bıraktı. 450 kişiye istihdam sağlayan çağrı merkezinden hem Turkcell bireysel müşterilerinin çağrıları karşılanıyor hem de bir kamu bankasının bireysel müşterileri için bankacılık ürünleri satışı ve bilgi güncelleme aramaları yapılıyor.

BİR YILINI DOLDURAN ÇALIŞANLARA MADALYA

Kırıkkale çağrı merkezinin birinci yılı dolayısıyla yapılan etkinliğe 450 kişi katıldı. Dans gösterisi ve canlı müzik performansıyla renklenen etkinlikte çağrı merkezinde bir yılını dolduran çalışanlara madalya verildi, çekilişle 4 kişiye de Samsung Tablet hediye edildi. Turkcell Global Bilgi Yeni Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Sadık Demirci konuyla ilgili yaptığı açıklamada: Turkcell Global Bilgi olarak kurulduğumuz günden bu yana ülke ekonomisine, insanımıza yatırım yapma vizyonuyla hareket ettik. Bu amaçla sektörümüze, Anadolu'ya çağrı merkezi yatırımları yapma konusunda öncülük ettik ve ülkemizin dört bir yanına çağrı merkezleri açarak binlerce gencimize iş imkânı sağladık.”

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz sene bu vizyon doğrultusunda açılışını gerçekleştirdiğimiz Kırıkkale lokasyonumuzda başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadığımızı ifade etmek isterim. Gösterdikleri performansıyla bizleri gururlandıran Kırıkkale lokasyonumuzun her bir çalışanına teşekkür ediyor, birlikte nice seneler geçirmeyi diliyorum.”

ÇALIŞANLARIN YÜZDE 70'İ KADIN

Günlük ortalama 76 bin dakika görüşmenin yapıldığı ve 38 bin çağrının karşılandığı Kırıkkale'deki çağrı merkezinde çalışanların yaş ortalaması 25, kadın çalışan oranı ise yüzde yüzde 70. Bu oran, yüzde 22'lerde seyreden kadın istihdamı ile dünya ülkeleri arasında geride yer alan Türkiye için çok önemli bir oran teşkil ediyor. Ayrıca çağrı merkezi çalışanlarının yüzde 68 üniversite, yüzde 32'i de lise mezunlarından oluşuyor.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu