Turkcell Global'de birinci yaş heyecanı

Turkcell Global

ÇAĞRI MERKEZİ DOYASIYA EĞLENDİ

Turkcell Global'de birinci yaş heyecanı

Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen ve bir ok Kırıkkale gencin iş sahibi olmasını sağlayan Turkcell Global Çağrı Merkezi kuruluşunun birinci yılını muhteşem bir törenle kutladı. Törende çağrı merkezi çalışanlarının kurduğu Roman ekibi gösteri yaparken bir yıl boyunca başarılı olan personele madalyaları verildi. 

RECEP UZELLİ'NİN YOĞUN ÇABASI

Anadolu'da en çok yatırım yapan ve çağrı merkezi şirketi olan Turkcell Global Bilgi, geçen yıl Kırıkkale'deki çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirmişti. Anadolu'daki en büyük çağrı merkezi olan çağrı merkezi bünyesinde Halkbank çağrı merkezi de bulunuyor. Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli'nin yoğun çaba ve katkılarıyla Erzurum'daki çağrı merkezinden daha büyük bir çağrı merkezi durumundaki çağrı merkezini tamamını faaliyete geçmesi ile birlikte iki bin gence iş sahibi olacağı belirtilmişti.

COŞKULU KUTLAMA

18 Nisan 2014 Cuma günü açılışı gerçekleşen Çağrı merkezi birinci yılını görkemli törenle kutladı. Çağrı merkezinin Kızılkanattaki Tesis toplantı salonunda yemekli müzikli sazlı sözlü, yetenekli personelin parodileri Slayt gösterileri çağrı merkezi personeli tarafından oluşturulan Roman oyunları ekibinin gösterisi türkü, şarkılarla eşsiz bir kutlama gerçekleştirdi. Çağrı merkezindeki personel birinci yıl kutlamalarına ful kadro katılırken, ilk yılını dolduran personele başarı madalyası verildi. Kutlama hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım