Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler

Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAKIR SONUNA KAODAR DESTEK SÖZÜ VERDİ

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAKIR SONUNA KAODAR DESTEK SÖZÜ VERDİ

Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler

Kırıkkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Belediye gücü Boks spor kulübü Türkiye 24-29 Ağustosta yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak.

 24 İL KATILACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen 24-29 Ağustos tarihleri arasında 24 ilin katılacağı Türkiye Boks şampiyonasına Kırıkkale Belediye gücü Boks spor kulübü 14 kişilik kadro ile katılacak.

BAKIR´I ZİYARET ETİLER

Kırıkkale Belediyesi Boks takımı şampiyona öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ı ziyaret etti. Belediye Meclis toplantı salonunda sporcuları kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Belediye gücü boks takımına şampiyona da başarılar diledi. 14 kişilik kadroyla şampiyona katılacaklar arasında daha önce Türkiye şampiyonu olan sporcularımızın da olduğu belirtilerek hedefin iyi bir dereceye girmek olduğunu, madalya ve madalyalar kazanacaklarını ifade ettiler. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, Kırıkkale Belediyegücü Boks Kulübüne 24 Ağustos´ta başlayacak olan şampiyonada başarılar dileyerek, şampiyonada gerekli olan spor malzemelerini sporculara hediye etti. Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakır, boksörlerimize tam destek vereceklerini ifade etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ