Türkiye´nin en hızlı gelişen üniversitesiyiz

Türkiye´nin en hızlı gelişen üniversitesiyiz

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANAN VE YÜKSELEN PERSONELE CÜBBE GİYİM TÖRENİNDE KONUŞAN REKTÖR YILDIZ:

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANAN VE YÜKSELEN PERSONELE CÜBBE GİYİM TÖRENİNDE KONUŞAN REKTÖR YILDIZ:

Türkiye´nin en hızlı gelişen üniversitesiyiz

Kırıkkale Üniversitesi´nde düzenlenen 2015-2016 Akademik Yılı dolayısıyla Kırıkkale Üniversitesinde düzenlenen törenle öğretim üyeliğine atanan ve yükselen personel cübbe giydi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Mavi Salon´da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 2015-2016 öğretim yılının tamamlandığını söyledi. Rektör Yıldız, öğretim üyeliğine atanan ve yükselen personele cübbelerini giydirdi. Törende, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından akademik etkinlik ödülleri kapsamında ödül almaya hak kazanan öğretim üyelerine ödülleri verildi.

EN SAMİMİ ÇABA

Kırıkkale Üniversitesi´nin çeyrek asırlık ve Türkiye´nin iyi, gelişmiş üniversitelerinden birisi olduğunu aktaran Yıldız, "90 farklı programda diploma veriyoruz. 2016-2017 öğretim yılında birkaç bölüm daha açılacak ve 7 bin civarında yeni öğrencinin gelmesini bekliyoruz. Ülkemizin geleceği gençlerimizdir. Onları yetiştirmek için en samimi çabayı gösteriyoruz. Bugün burada öğretim üyeliğine atanan ve yükselen 93 öğretim üyesi cübbelerini giyecek. Yeni unvanlarının hayırlı olmasını diliyorum. Yeni atamalarla 143 profesör, 140 doçent, 318 yardımcı doçent olmak üzere 601 öğretim üyesi, toplamda da 1216 akademik personelimiz ile eğitime devam edeceğiz? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti