Türkiye´nin Saadet´e İhtiyacı var

Türkiye´nin Saadet´e İhtiyacı var

"MİLLETİMİZ BU SEFER GEREĞİNİ YAPACAKTIR"

Türkiye´nin Saadet´e İhtiyacı var

Saadet Partisi Milletvekili adayı Faruk Vurgun meclisteki partilerin milletin talebini değerlendirmediğini söyledi Vurgun, Saadet Partisinin dün ne söylediyse aynı noktada olduğunu belirterek ?Türkiye´nin Saadete ihtiyacı var? dedi. 

NEZAKET ZİYARETİ YAPTILAR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan, Milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Müin Yıldız ile il yöneticileri dün gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mustafa Başkan Saadet Partisi olarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan teşkilat olarak Kırıkkale´de adaylarla birlikte seçim çalışmasını sürdürdüklerini ve Kırıkkalelilerin Saadet Partisine karşı teveccühünün olduğunu bu teveccühün Türkiye genelinde de aynı olduğunu belirterek ?Saadet Partisi meclise girmeli. 7 Haziran seçiminde milletin iradesine mevcut meclisteki partiler karşılık veremedi? dedi.

TÜRKİYE´NİN SAADET´E İHTİYACI VAR

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Faruk Vurgun ise Türkiye´nin Saadet Partisine ihtiyacının olduğunu söyledi. Saadet Partisinin meclise girmesi gerektiğini bildiren Vurgun 7 Haziran seçimlerinde milletin ortaya koyduğu bir tavrın olduğunu hatırlatan Vurgun Milletin 7 Haziran seçiminde koalisyonu işaret ettiğini ancak bugün mecliste bulunan siyasi partilerin ne yazık ki kendi çıkarları uğruna ülkeyi kaosa sürüklediklerini söyledi. Saadet Partisinin geçmiş dönemlerde de olduğu gibi bu dönemde de defalarca uyarılarda bulunmasına rağmen görmezlikten gelindiğini kaydetti.   

MİLLETİMİZ BU SEFER GEREĞİNİ YAPACAKTIR

Vurgun açıklamasında Türk Milletinin özellikle son yıllarda yaşananları hak etmediğini düşündüklerini bildiren Vurgun Saadet Partisi´nin dün ne dediyse bugünde ayrı şeyleri söylediğini ve dün söylenenlerin bugün tümünün tecelli ettiğini belirterek ?Türkiye´nin Saadet Partisine ihtiyacı var. Mecliste Saadet Partili Milletvekillerinin bulunması gerekiyor? dedi. Selami Çakır ise Saadet Partisinin onursal genel başkanı Necmettin Erbakan´ın zamanında yaptığı uyarıların ve bugünde ayrı uyarılarını sürdüren Saadet Partisinin artık mecliste yer alması gerektiğini vurguları. Müin Yıldız ise Hürriyet Gazetesi Yazarı Gazeteci ve program yapımcısı Ahmet Hakan´a yapılan saldırının tüm gazetecilere yapılmış bir saldırı olarak görülmesi gerektiğini belirterek saldırıyı kınadıklarını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız