Türkiye´nin yolunu kimseye kestirmeyiz

Türkiye´nin yolunu kimseye kestirmeyiz

KIRIKKALE´DE ESNAF ODALARINDAN DARBE GİRİŞİMİ PROTESTOSU

KIRIKKALE´DE ESNAF ODALARINDAN DARBE GİRİŞİMİ PROTESTOSU

Türkiye´nin yolunu kimseye kestirmeyiz

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği, Fethullahçı Terör Örgütü´nün darbe girişimini düzenlenen yürüyüşle protesto etti.

BELEDİYE ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Kırıkkale Belediyesi önünde toplanan Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Esnaf Sanatkârlar Derneği Başkanı Osman Cebeci ve çok sayıda esnaf, mehteran eşliğinde Zafer Caddesi´nden geçerek Cumhuriyet Meydanı´na geldi.

TÜRKİYE´NİN YÜRÜYÜŞÜ ENGELLENDİ

Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, burada yaptığı konuşmada Türkiye´nin 2023´lere emin adımlarla ilerlediğini ve bu nedenle AB ülkelerinin büyük rahatsızlık duyduğunu söyledi. Ortadoğu´da büyük İsrail´i ve Kürt devletini kurup Türkiye´nin etkisiz hale getirilmek istendiğini ifade eden Köstekli, şöyle konuştu: ?Bütün çalışmaları bu. Müslümanlıkla hiç ilgisi olmayan FETÖ maalesef ülkemizin ve devletimin iyi niyetini suiistimal ederek bizi 15 Temmuz´lara getirmişlerdir. Ancak vatandaşlarımız, ordumuzun içindeki şerefli askerlerimiz, polis teşkilatının şerefli insanları, güzel bacılarımız ülkemize sahip çıktı. İl Jandarma Komutanımıza o gece vali ve belediye başkanımızı tutuklama emri geliyor. Ancak o şerefli komutan, birçok ilde olduğu gibi askeriyenin önüne kamyon çektirmedi. Valimizin, belediye başkanımızın ve devletimizin yanında oldu."

BU GİRİŞİM TÜM TÜRKİYE´YE YAPILMIŞTIR

Kırıkkale Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci ise, "FETÖ´nün darbe girişimini tüm Türkiye olarak kınıyoruz. Türk milletinin birlik ve beraberliği ile alt edilmiştir. Milletimiz, akın akın sokaklara dökülerek gücünü ve bütünlüğünü bir kere daha göstermiştir. Bu vatan şehit kanları ile yoğrulmuştur" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ