Türkmen kardeşlerimize destek için tırmandılar

Türkmen kardeşlerimize destek için tırmandılar

KIRIKKALELİ DAĞCILARDAN TÜRKMENELİNE ZİRVELERDEN SELAM...

Türkmen kardeşlerimize destek için tırmandılar

Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp üyeleri, Bayırbucak Türkmenlerinin direnişine destek amacıyla 1 metreye ulaşan karda mücadele ederek gerçekleştirdiler.

İKİ PARKUR BELİRLENDİ

Tırmanışla ilgili bilgiler veren Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Metin Atun, ?18 dağcıyla sabahın karanlığında Kırıkkale´den hareket eden sporcularımız Kartalkaya Sarıalan kamp bölgesine ulaştıklarında saatlerimiz 09.00 sularını gösteriyordu. Kartalkaya zirvesine ulaşmak için iki ayrı parkur belirledik. Birinci grubu araçla oteller bölgesindeki kamp alnına göndermeden önce kulübümüzde başkandan sonra 100 tırmanışa ulaşan Emir Çelik kardeşimize günün anısına uygun olarak hediye verildi? dedi.

TÜRKMENLERİN YANINDAYIZ

Sosyal ve kültürel alanda farklı şekilde etkinlikler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Atun, Bayırbucuk Türkmenlerinin her zaman yanlarında olduklarına dikkat çekti. Atun, ?Kale Dağcılık olarak 300´ün üzerinde dağların zirvelerine tırmanış yaptık. Her tırmanışımızın bir konusu bulunmaktadır. Bu hafta sonu yapmış olduğumuz tırmanışımızın konusunu ?Suriye de yaşayan Bayır Bucak Türkmenlerini ve onlara yapılan zulmü? konu olarak belirleyip tırmanışımızı yaptık? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ