TÜRKYILMAZ, İTFAİYE EKİBİNİ UNUTMADI

TÜRKYILMAZ, İTFAİYE EKİBİNİ UNUTMADI

Ülkemizde her yıl 25 Eylül - 1 Ekim aralığında kutlanan İtfaiyecilik Haftası nedeni ile Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 306. yıl dönümünü nedeniyle Yahşihan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. 1914 yılında Yangın Söndürme Örgütü'ne dönüşen ve 25 Eylül 1923'te ise bir belediye hizmeti olarak kabul edilen itfaiyecilik mesleği, 306 yıldır halkın can ve mal güvenliğini sağlıyor. Her yıl 25 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini unutmadı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “İtfaiye belediyelerin can damarı olan kutsal bir meslektir. İtfaiye erlerimiz, sağladığımız teknik donanım, araç filosu ve aldıkları nitelikli eğitimler ile tüm canlıların yardımına koşmaya devam etmektedir. Yangın, deprem, sel felaketi, trafik kazaları gibi acil durumlarda arama ve kurtarma faaliyetlerinde kendi canlarını bir saniye bile düşünmeden zor durumda olan her canlıya, 7/24  fedakârca koşan ve hayat kurtaran bir ekibimiz var. İtfaiye Müdürlüğümüzde 22 kişilik norm kadromuz var ama 35 kişilik kadro ile Yahşihan halkına hizmet eden bir itfaiye ekibimiz var. Altyapı çalışmalarında elbette su kesintileri yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına gece gündüz su taşıması yapan, tozlanan yolları sürekli sulama işlemi yapan İtfaiye ekiplerimiz için ne yapsak azdır. Yaptığı fedakârca çalışmalar sayesinde göğsümüzü kabartan itfaiye personelimi tebrik ediyor, bu vesile ile tüm itfaiyecilerimizin 'İtfaiye Haftası'nı kutluyorum” dedi. 

 

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ