Türkyılmaz´dan ayağının tozuyla istihdam atağı

Türkyılmaz´dan ayağının tozuyla istihdam atağı

EN AZ 80 KİŞİYE İSTİHDAM KAPISI

Türkyılmaz´dan ayağının tozuyla istihdam atağı

Seçim çalışmaları sırasında, yapacakları her çalışmanın mutlaka istihdam yaratacağı sözünü veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ayağının tozuyla ilk girişimini gerçekleştirdi.

EN AZ 80 KİŞİYE İSTİHDAM KAPISI

Önceki yıllarda bizzat kendisinin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen bir projeyle Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Okulu olarak tahsis edilen binanın tekstil atölyesi olarak düzenlenmesi için girişimlerini başlatan Türkyılmaz, atölyede en az 80 Yahşihanlı hanımefendinin istihdam edileceğinin de müjdesini verdi.

HANIMEFENDİLERE İSTİHDAM SAĞLAMAK, İLK SÖZLERİMİZ ARASINDAYDI

2011 yılında bizzat Cemil İpekçi´nin de katıldığı programla açılışı yapılan Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Okulu proje süresince faaliyet göstermiş, daha sonra atıl duruma geçmişti. Tekstil Atölyesinin çok yakında faaliyete geçeceğinin müjdesini veren Yahşihan belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ?Kadınlarımızın ekonomiye katkıda bulunması ve onlara istihdam sağlanması en önemli seçim vaatlerimiz arasındaydı. İlk sözlerimiz arasında yer alan bu projeyi en kısa zamanda Yahşihanlı hanımefendilerin hizmetine sunmak bizlere büyük gurur verecektir? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ