Türkyılmaz´dan gazetemize nezaket ziyareti

Türkyılmaz´dan gazetemize nezaket ziyareti

?ÜRETKEN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET ETMEYE GELİYORUZ?

Türkyılmaz´dan gazetemize nezaket ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, idare merkezimizi ziyaret ederek, E-Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ ile seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

?YAHŞİHAN İLE İLGİLİ HEDEFLERİM VE PROJELERİM VAR?

Yahşihan ile ilgili hedeflerinin ve projelerinin olduğunu ifade eden Türkyılmaz, ?Yola çıktığı ilk günden beri her fırsatta belirttiğim gibi, benim hedefim Yahşihan´a hizmet etmek. Amacım yöneten değil, Yahşihan için ortaya koyduğumuz projelerimizin gerçekleşmesi için insanları bir araya getiren ve onları koordine eden bir belediye başkanı olmaktır? dedi.

?ÜRETKEN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET ETMEYE GELİYORUZ?

Ayakları yere basan projeler geliştirdiklerinin altını çizen MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, ?Uçan kaçan projelerle insanların gözlerini boyamak, samimiyetsizliktir. Oysa biz ölçülmüş, biçilmiş, hesabı yapılmış projelerle, üretken bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye geliyoruz. Zaten partimizin ortaya koymuş olduğu belediyecilik anlayışı da bu doğrultudadır? diye konuştu.

?PUSULA, DURUŞU OLAN BİR GAZETE?

Pusula Gazetesinin gerek matbu olarak yayımlandığı dönem içerisinde, gerekse e- gazete olarak internet yayıncılığına devam ettiği süreçte çizgisini çok net belli eden, duruşunu çok net ortaya koyan bir gazete olduğunu vurgulayan Türkyılmaz, yayın politikasından dolayı Altundağ´ı tebrik etti. Ziyaret sırasında hazır bulunan Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan da Türkyılmaz´ın çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini belirterek başarılar diledi.

?BİRE BİR İLETİŞİMİN MEYVELERİNİ TOPLAYACAKSINIZ?

Seçim çalışmalarında Türkyılmaz´a başarılar dileyen E-Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ da, Osman Türkyılmaz´ı seçim stratejisinden dolayı kutlayarak, ?İnsanlarla bire bir iletişim kurarak, azami derecede insanla iletişime geçerek ortaya koymuş olduğunuz strateji gerçekten takdire şayandır. Disiplinli, programlı ve samimi bir şekilde attığınız her adımın meyvelerini toplamanızı temenni ederim? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız