Türkyılmaz’dan vatandaşa “ince” sitem

Türkyılmaz’dan vatandaşa “ince” sitem

SAĞLIKSIZ İŞ YAPMAYIN!

SAĞLIKSIZ İŞ YAPMAYIN!

Türkyılmaz’dan vatandaşa “ince” sitem

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bir yandan açıkta ekmek satanlara tepkisini koyarken diğer yandan da vatandaşlara “ince” bir sitemde bulundu.

Seçildiği günden beri, usulsüz ve sağlıksız ortamlarda satış yapan esnafa göz açtırmayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın, zaman zaman sosyal medyaya da yansıyan görüntülerle bu tür esnaflara ne denli tepki gösterdiği herkesin malumu…

Hijyen kurallarına uymayan, sağlıksız usullerle satış yapan esnaflara gösterdiği tepkiden dolayı bazı vatandaşlardan eleştiri alan Türkyılmaz, yaptığı bir Twitter paylaşımıyla, kendisini eleştiren vatandaşlara “ince” bir sitemde bulundu.

“Twitinde” açıkta bir kasada ve tamamen sağlıksız koşullarda satılan ekmeklerin fotoğrafını paylaşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Evinize bu dönemde buradan bu şekilde ekmek alıp çocuklarınıza yedirirseniz bu şekilde satmaya devam etsinler. Ben biraz sesimi yükseltince niye azarlıyorsun diyorlar. Ben mücadeleye devam edeceğim, karar sizin ya destek ya da açık ekmek almaya devam…” cümleleriyle de kendisini eleştirenlere “ince” bir sitemli gönderme yapıyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü