TYP ile 45 güvenlik görevlisi alınacak

TYP ile 45 güvenlik görevlisi alınacak

SERTİFİKA VE KPSS ZORUNLULUĞU YOK

TYP ile 45 güvenlik görevlisi alınacak

Kırıkkale İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Programı kapsamında toplam 45 güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

SERTİFİKA ZORUNLULUĞU YOK

TYP Başvuracak adayların güvenlik sertifikası olma zorunluluğu bulunuyor. KPSS şartı bulunmayan ilana başvurular başladı.

BAŞVURU CUMARTESİ SON

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü TYP kapsamında Milli Eğitime bağlı okullarda görevlendirilmek üzere 45 güvenlik görevlisi alacağı öğrenildi. Başvuruları başlayan güvenlik görevlisi alımında son müracaat tarihinin 21 Ekim 2017 Cumartesi günü mesai bitimi olduğu belirtildi. Güvenlik görevlisi olmak için başvuracak adayların 25-45 yaş arasında ve güvenlik sertifikasının olması şartı aranıyor. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Ay, alınacak bay-bayan güvenlik personelinin 8 ay görev yapacağını söyledi.

ASGARİ ÜCRET ÖDEME YAPILACAK

TYP´ye başvuruların İŞKUR il müdürlüklerine bizzat başvurarak ya da internet üzerinden yapılabiliyor. Katılımcıların seçiminin kura usulüyle yapılacağı öğrenildi. TYP kapsamında çalışan işçilere asgari ücret ödeme yapıldığı, Kanunların belirlediği maaş zamlarının hepsi bu kapsamda çalışanlar için de geçerli olduğu, ayrıca katılımcıların durumlarına uygun olarak hesaplanacak olan asgari geçim indirimi, durumlarını gösterir belgelere bağlı olarak yükleniciler tarafından katılımcılara ödendiği bildirildi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü