Üçgen Temel Lisesi´nde kayıtlar başladı

Üçgen Temel Lisesi´nde kayıtlar başladı

TEMEL LİSEYE DÖNÜŞÜM

Üçgen Temel Lisesi´nde kayıtlar başladı

Kırıkkale´de, 60 öğrenciye 8 ve 12 kişilik sınıflarda yeni dönemde tekli eğitim vermeye hazırlanan kentin en özel lisesi Üçgen Temel Lisesi kayıt almaya devam ediyor.

EĞİTİMLİ KADRO

Yeni dönemde özel liseler arasındaki yerini alan Üçgen Temel Lisesi yaklaşık 500 metre kare alanda 8 ve 12 kişilik sınıflarda öğrencilerine hizmet verecek. Öğrenci odaklı hizmet anlayışıyla eğitim vermeyi amaçlayan Üçgen Temel Lisesi bu yıl yaklaşık 60 öğrenci kabul edecek. Çok iyi öğretmen kadrosuna sahip olan lise, öğrencilerini okul eğitiminin dışında takviye dersler ve yoğun deneme sınavlarıyla idealleri olan üniversitelere hazırlamayı hedefliyor.

TEMEL LİSEYE DÖNÜŞÜM

Okul hakkında bilgi veren kurucu müdür Onur Başaran, daha önce 3 yıl boyunca kendi yerinde etüt eğitim merkezi olarak devam ederken dönüşüm sürecinde temel liseye dönüştüklerini söyledi. Öğrenci odaklı hizmet anlayışıyla eğitim vermeyi amaçladıklarını ifade den Başaran, ?Öğrencilerimize, yeni eğitim öğretim yılında çok iyi öğretmen kadrosuyla 8 ve 12 kişilik sınıflarda tekli eğitim vererek 11´inci sınıftan itibaren üniversiteye hazırlayacağız. Öğrencilerimize okul eğitiminin yanı sıra takviye kurslar vererek sık sık deneme sınavları yapacağız. Ayrıca, öğrenci takip sistemi ile velilerimiz öğrencilerini dijital ortamdan yani internetten takip edebilecek ve durumları hakkında sürekli bilgi alabilecekler. Öte yandan mezun gurupları da üniversite sınavlarına hazırlayabileceğiz? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti