Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor

Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor

SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL...

Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer dün Çelebi ilçesini ziyaret etti. Göçer ilçeye yeni atanan Kaymakamı da ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu. Göçer hacca gidecek bir partilinin de Hac Yemeğine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Göçer beceriksiz hükümetin eseri olarak ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer 7 Haziran seçiminden sonra başlattığı teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Fırsat buldukça ilçe, belde ve köy ziyaretinde bulunan Göçer dünde Çelebi ilçesine gitti. Burada yeni atanan ilçe Kaymakamı Erhan Abatay´ı ziyaret etti. Kaymakamla bir süre sohbet eden Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Kaymakama hayırlı olsun temennisinde bulundu.

HACI YEMEĞİNE KATILDI

Cuma namazını ilçe halkıyla Merkez Camiinde kılan MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer daha sonra partisinin yönetim kurulu üyesi Arap Dursun Avşar´ın hacı yemeğine katıldı. İlçe halkıyla yemekte bir araya gelen Seyit Ahmet Göçer ve beraberindeki il ve ilçe başkanları ve bazı yönetim kurulu üyeleri daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ilçe halkına kendisine destek verdiği için teşekkür etti.

SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer konuşmasında sadece seçim zamanlarında ziyaret aklına düşen bir vekil olmayacağını belirterek zaman zaman ilçe ziyaretlerini tekrarlayacağını söyledi. Bu zamana kadar diğer ilçeleri de ziyaret ettiğini anlatan Göçer özellikle Çelebi ilçesinin diğer ilçelere oranla devlet hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını belirterek bu konuda elinden geleni yapacağını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi´nin koalisyon konusunda ise Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin tavrının açık olduğunu bildirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ