Ülkemizin geleceği gençlerin elinde

Ülkemizin geleceği gençlerin elinde

VALİ HAKTANKAÇMAZ´DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL, ÖĞRETMENLERE HEDİYE

VALİ HAKTANKAÇMAZ´DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL, ÖĞRETMENLERE HEDİYE

Ülkemizin geleceği gençlerin elinde

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Öğrenciler AB´yi Öğreniyor" Projesi kapsamında Bana AB´yi Anlat İl Resim Yarışması, Slogan Yarışması ve Kısa Öykü dallarında dereceye giren öğrencileri ödüllerini verdi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ SİZLERİN ELİNDE

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Öğrenciler AB´yi Öğreniyor" Projesi kapsamında Bana AB´yi Anlat İl Resim Yarışması, Slogan Yarışması ve Kısa Öykü dallarında dereceye giren öğrencileri ödüllerini verdi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Vali Haktankaçmaz, "Türkiye´nin nerelere geleceğini düşünün. Tabi ülkemizin geleceği sizlerin elinde olacak" dedi.

TÜM PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda, Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından hayata geçirilen "Öğrenciler AB´yi Öğreniyor" Ortak Değerler, Temel Haklar ve Politikalar Teknik Projesi Türkiye kapsamında; 10-18 yaş aralığında bulunan öğrencilerin Avrupa Birliğinin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamaları konusunda yüksek düzeyde bilgi sahibi olmalarını amaçlayan 81 ilde "Bana AB´yi Anlat" Slogan, Resim ve Kısa Öykü yarışmasıyla 21 pilot ilde düzenlenen "AB´yi Öğreniyorum" isimli bilgi yarışmasının düzenlendiği belirtildi.

BU ÖDÜLÜN MADDİ DEĞERİ ÇOK BÜYÜK

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden Vali Haktankaçmaz, "Aldığınız bu ödülün maddi değerinden ziyade manevi değeri ve onunda ötesinde yapılan bir işin takdir edilmesi çok önemlidir. Tabi ki bir yarışmada dereceye girmek güzel bir şey. Bu yeteneğinizi geliştirebilmek de önemli. Yapacağınız işi her zaman en iyisini yapmaya gayret gösterin. Eğer yapıyorsanız dereceye girecek işler yapın. "Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır" sözü benim için çok önemli ve doğru bir sözdür. Herkes kabiliyetinin yettiği yere kadar yapar ama önemli olan birinci sınıf iş çıkarmak için uğraşmak, çaba göstermek. Dolayısıyla herkesin böyle davrandığı bir Türkiye´nin nerelere geleceğini düşünün. Tabi ülkemizin geleceği sizlerin elinde olacak. Yarın sizlerin arasından, Valiler, Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri gibi değişik kademelerde insanlar çıkacak. Ben bu vesileyle sizleri, öğretmenlerinizi, idarecileri ve velileri tebrik ediyorum" dedi.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE HEDİYE VERİLDİ

Daha sonra Vali Haktankaçmaz yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, öğrencilerin yarışma danışman öğretmenlerine ve okul müdürlerine çeşitli hediyeler verdi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti