Ulvi bir görevleri var

Ulvi bir görevleri var

EĞİTİM SİSTEMİ SORUNLAR YUMAĞI

Ulvi bir görevleri var

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada öğretmenliğin ulvi bir görev olduğunu söyledi.

GELECEĞE KOŞAN BİR TÜRKİYE

Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun açıklamasında, bir ülkenin en büyük gücünün çağın idraki içerisinde, geleneklerinden kopmadan geleceğe koşabilen yeni nesiller olduğunu söyledi.

TÜRKİYE KARDEŞLİK VE ÖZGÜRLÜK YURDU

Vurgun açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Türkiye´yi adalet, kardeşlik ve özgürlük yurdu haline getirecek bir büyük medeniyet projesinde en değerli servetin; büyüdüğü ve yaşadığı toprakların medeniyet ve kültürüne vakıf; bilgi, görgü ve vizyon sahibi yeni nesillerimiz olacağını dile getiren Vurgun, ?Böylesine ulvi bir görevin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan öğretmenlerimiz ise ne yazık ki hak ettikleri imkânlardan yoksundurlar.?

EĞİTİM SİSTEMİ SORUNLAR YUMAĞI

?Eğitim camiasının ve eğitim sisteminin karşı karşıya bulunduğu sıkıntıları yakinen biliyoruz, ?Eğitim sistemimizdeki sorunlar katlanarak büyümektedir. Mevcut iktisadi politikalar öğretmenlerimizi geçim sıkıntısı ve zorluklarla karşı karşıya bırakmaktadır? dedi. Eğitim politikaları ve müfredatın öğretmenleri, geleceği kuracak olan gençlere, çağın gerektirdiği bilgi ve donanımı vermesine imkân tanımadığını belirten Vurgun, şöyle dedi: ?Küresel sistem içerisinde, diğer ülkelerle, kendi medeniyet değerlerine sahip bir şekilde rekabet edebilen, güçlü ve muktedir gençler yetiştirebilmek için Türkiye eğitim alanındaki sorunları acilen aşmalıdır. Bunun için, öncelikle öğretmenlerimiz, yaptıkları bu yüce görevin sorumluluğuyla doğru orantılı bir hayat standardına kavuşturulmalıdır. Çünkü eğitim bir parti veya siyaset meselesi değil, ülke meselesidir.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü