Umre kafilesi uğurlandı

Umre kafilesi uğurlandı

KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDILAR

Umre kafilesi uğurlandı

İpekci Turizm, 50 kişilik umre grubunu kutsal topraklara gönderdi. Cumhuriyet Meydanı´nda yapılan programda Umre´ye gidecek olan vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.

KUTSAL TOPRAKLARA GÖNDERİLDİ

İpekçi Turizm 50 kişilik umre grubunu kutsal topraklara gönderdi dün Cumhuriyet Meydanı´nda bir tören yapıldı. Buradaki törenle Umreciler kutsal topraklara uğurlandılar. İpekçi Turizm ile Umre´ye gidecek olan vatandaşlar için tören yapıldı. Umrecileri kutsal topraklara yolcu eden İpekci Turizm görevlileri kutsal bir yolculuğun başladığını umrecilerin İpekçi Turizm şirketinin güvencesi ile en iyi şekilde ziyaretlerini gerçekleştireceklerini söylediler.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Umre için giden vatandaşlar yakınları ile vedalaştılar. Vedalaşma töreninde duygusal anlar yaşandı. Umrecilerin otobüsler ile Ankara´ya, buradan da uçakla kutsal topraklara gideceği açıklandı. İpekçi Turizm yetkilileri, Umrecilerin yolculuk sırasında neler yapması gerektiğini anlattı. Vedalaşma töreninden sonra umreciler Kırıkkale´den ayrılırken, Umre seyahatinin yaklaşık 20 gün süreceği bildirildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı