Üniversite Güvenlikçileri gönüllerince eğlendiler

Üniversite Güvenlikçileri gönüllerince eğlendiler

MELİHA TALU İLE KENAN BAŞER´İN MUTLU GÜNÜ

Üniversite Güvenlikçileri gönüllerince eğlendiler

Kırıkkale Üniversitesinde görev yapan güvenlik görevlileri, mesai arkadaşları Meliha ile Kenan´ın düğününde gönüllerince eğlenip kurtlarını döktüler.

MELİHA TALU İLE KENAN BAŞER´İN MUTLU GÜNÜ

Cumartesi gecesi Beyaz Saray Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğünle dünya evine giren Meliha Talu ile Kenan Başer´in düğün törenine mesai arkadaşları damga vurdular. Her ikisi de Kırıkkale Üniversitesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Meliha ve Kenan çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan mesai arkadaşları hem çiftin mutluluğuna ortak oldular hem de iş stresinden birkaç saatliğine olsun uzaklaştılar.

TOPLU OLARAK POZ VERDİLER

Gece boyunca bir an olsun pistten inmeyen çifti yalnız bırakmayan mesai arkadaşları, yöresel müzikler eşliğinde halay çekip oynadılar. Kına Töreniyle daha da renklenen düğün salonunda mutlulukları gözlerinden okunan çift, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan mesai arkadaşlarına teşekkür ettiler. O anda mesaide olanlar haricinde tam kadro düğüne katılan Kırıkkale Üniversitesi Güvenlik Görevlileri kına töreni sonrasında gazetemiz objektifine topluca poz vermeyi de ihmal etmediler.

HABER-FOTO: HABİLHAN PEHLİVANLI 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım