Üniversiteli gençlere iş imkânı

Üniversiteli gençlere iş imkânı

STAJ YAPMA İMKÂNI BULACAKLAR

Üniversiteli gençlere iş imkânı

KOBİ´lerde kurumsallaşmanın geliştirilmesi ve KOBİ´lerde markalaşmanın önemine dikkat çekmek amacıyla Ticaret ve Sanayi Odası´nda iş adamlarına ve KOBİ ölçekli işletme sahiplerine yönelik eğitim verildi. Eğitim seminerinde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, ?Kırıkkale Üniversitesi olarak her alanda hazır ve yanınızdayız? dedi.

BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Kırıkkale Üniversitesi, KOSGEB ve Ticaret Sanayi Odası işbirliği ile kurumların teşvikinin tanıtılması programı kapsamında iş adamları ve KOBİ ölçekli işletme sahiplerine yönelik eğitim verildi. Desteklerin anlatıldığı programda kurumlara sağlanan desteklerin Kırıkkale ekonomisi için büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

STAJ YAPMA İMKÂNI BULACAK

Eğitim toplantısının oturum başkanlığını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, ?Kırıkkale Üniversitesi olarak işletmelerimizin proje yazımı ve bilgilendirilmesi konusunda gereken desteği sağlamaya hazırız. Bunun yanı sıra üniversitemizde okuyan öğrencilerimiz eğitim dalları üzerinde sizlerin yanında staj yapma imkânı bulacak. Bu sayede hem okuyum hem de para kazanacaktır? şeklinde konuştu.

YÜZDE 15 İLAVE YAPILACAK

KOSGEB İl Müdürü Ali Sevinç, ?Program imalatçı işletmeler için iki modelde çağrıya çıkılmıştır.  Kırıkkale için destek oranı % 80 olup, yerli makinalar için Makine-Teçhizat giderleri için; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 13.09.2014 tarih ve 29118 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanan SGM 2014 /35 Sayılı Yerli Malı Tebliğine uygun olarak alınmış yerli malı belgesiyle tevsik edilmesi durumunda destek oranlarına % 15 ilave edilecektir.?

200 BİN TL HİBE DESTEK

?Proje başvuruları Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ´lerinde Katma Değerin Arttırılması kapsamında İmalat Sanayi-Düşük ve Orta Düşük teknoloji düzeyi sektörlere yönelik 2014-2015 Yılları verilerine göre ortalama net satış hasılatı en az 200 bin TL, ortalama çalışan sayısı en az olan İşletmeler için destek üst limitleri Geri Ödemesiz 200 bin TL ve geri ödemeli olarak 400 bin TL olmak üzere Toplam 600 bin TL bulmaktadır.?



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı