Utanmaz troll geri vites yaptı

Utanmaz troll geri vites yaptı

TWITTER´DAN HERKESTEN ÖZÜR DİLEDİ

Utanmaz troll geri vites yaptı

Bir süredir sosyal medya hesabı Twitter´dan Kırıkkale ile ilgili ilginç paylaşımlar yapan sosyal medya trolü Vali Mehmet İlken Haktankaçmaz´ın açıklamasından sonra, yine Twitter üzerinden özür diledi. Kırıkkale´de tepkiye neden olan trolle ilgili yasal sürecin başlatılacağı açıklanmıştı.

AKLINCA KIRIKKALE´Yİ KÜÇÜMSÜYOR

Twitter´ın çok takipçili troll hesaplarından, Kürşet Hoca ismini kullanan @kurset_official´in, son günlerde Kırıkkale ili hakkında esprili ve iğneleyici Tweetler atması kentte rahatsızlık yarattı. Yerel basından ve hesabın troll olduğunu bilmeyen takipçilerden büyük tepki alan hesap, akşam saatlerinde tam anlamıyla "baltayı taşa çarptı". Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, troll hesabın paylaşımlarıyla ilgili provokasyon uyarısında bulunmuştu.

TWITTER´DAN HERKESTEN ÖZÜR DİLEDİ

Troll hesabı ?@kur_set_official? ise, yasal sürecin başlayacağını öğrendikten sonra Kırıkkalelilerden ve Vali´den özür diledi. Paylaşımlarında bir anda Kırıkkale ile ilgili olumlu şeyler söyleyen trolün bundan sonra ne yapacağı ise merakla bekleniyor. Sosyal medyadaki pek çok tanınmış troll hesap ise #KırıkkaleHocasınaSahipÇıkıyor tagıyla @kur_set_official hesabına destek verdi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu