Uzanacak yardım eli bekliyorlar

Uzanacak yardım  eli bekliyorlar

BU ESKİ KAPI ve PENCERESİ KIRIK EVDE BİR YAŞLI KADIN İLE 12 YAŞINDA BİR ÇOCUK YAŞIYOR

Kırıkkale’nin Karşıyaka Mahallesi birinci Küme evleri semtinde kapı penceresi kırık eski binada 6. Sınıf öğrencisi 12 yaşındaki çocuğu ile yalnız yaşayan yaşlı kadın kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor

10 YIL ÖNCE EŞİNİ KAYBETMİŞ

10 yıl önce eşini kaybettiği için iki çocuğu ile birlikte yalnız yaşayan H.A eşinin herhangi bir sosyal güvencesi olmadığı için yaşlı kadın his bir geliri olmadan çocuklarıyla birlikte yapayalnız kaldı. Kapısı penceresi kırık tavanında hasarlı olan eski binada gözlerden ırak yaşamak zorunda olan yaşlı kadın aldığı üç beş kuruş yaşlılık aylığı ile okula giden çocuğunun okul ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor.

KIZILAY İNCELEME BAŞLATTI

Yaşlı kadının yürek burkan yaşantısının sosyal medyada yayınlanması üzerine Kızılay Kırıkkale şubesi harekete geçerek soruşturma başlattı. Kadının evinde inceleme yapan yetkililer karının gerçekten yardıma muhtaç olduğunu ve evinin tamir tadilat edilmesi gerektiğini belirlediler. Ancak yaşlı kadının yaklaşık 20 yıldan bu yana yaşadığı eski evin ev sahibinin evi boşaltmasını istediği için tamir yerine yaşlı kadına başka bir ev için çalışma başlattı.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız