Üzüntümüz milletimiz adınadır

Üzüntümüz milletimiz adınadır

YOLUNUZ DOĞRU MU, DAVANIZ HAK MI? SİZ ONA BAKIN

Üzüntümüz milletimiz adınadır

7 Haziran´da milletvekili adayı olan Faruk Vurgun seçimin ardından yeniden il başkanlığı görevine döndü. Vurgun yaptığı ilk açıklamada, ?Şahsımız adına üzülecek değiliz. Üzüntümüz milletimiz adınadır, İslam âlemi adınadır? dedi.

ŞAHSIMIZ ADINA ÜZÜLECEK DEĞİLİZ

Vurgun, Saadet Partisi´nin yer almadığı, Milli Görüş´ün bulunmadığı bir meclisin ülkenin hiçbir temel problemini çözemeyeceğini söyledi. Seçimlerde canla başla çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür eden İl Başkanı Vurgun, ?Hepimiz farklı bir sonuç bekliyorduk. Ama millet böyle takdir etti. Olanda hayır vardır. Şahsımız adına üzülecek değiliz. Üzüntümüz milletimiz adınadır, İslam âlemi adınadır.?

MİLLETİN TEK BİR PROBLEMİNİ ÇÖZEMEZLER

?Ortadoğu için üzülüyoruz, insanlık için üzülüyoruz. Çünkü Milli Görüş´ün bulunmadığı bir meclis, bu milletin hiçbir temel problemini çözemez. 550 milletvekilini dört partiye değil, tek partiye verseniz, Milli Görüş olmadıktan sonra bu milletin tek bir problemini çözemez? dedi. 

GELİR DAĞILIMINDAKİ ADALETSİZLİK DAHA FAZLA

13 yıldır ülkeyi bir partinin yönettiğini dile getiren Vurgun, ?Bu süre içerisinde ülkenin hangi temel problemi çözüldü? İşsiz sayısı 10 yıl önce mi daha fazla idi, şimdi mi daha fazla? Türkiye´nin toplam borcu 10 yıl önce 230 milyar dolar idi, şimdi 650 milyar dolar. Gelir dağılımındaki adaletsizlik 10 yıl önceye göre çok daha fazladır. Gayrı ahlaki yaşantılar şimdi çok daha fazladır.?

MİLLETİMİZ İÇİN MAHRUMİYETTİR

?Kardeş devletlerle ilişkilerimiz şimdi çok daha bozuktur. Ortadoğu kan gölüne, ateş çemberine dönüşmüş durumdadır. Bunda dört partinin, bilhassa iktidar partisinin büyük vebali vardır. Milli Görüş´ün iktidardan ve meclisten uzak kaldığı her bir gün, milletimiz için mahrumiyettir. Sıkıntımız, üzüntümüz bundan dolayıdır? diye konuştu. 

YOLUNUZ DOĞRU MU, DAVANIZ HAK MI? SİZ ONA BAKIN

Geleceğin Milli Görüş´ün olacağına kimsenin tereddüdü olmaması gerektiğini savunan Vurgun, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Yolunuz doğru mu, davanız hak mı? Siz ona bakın. Davamızın hak olduğundan zerre kadar şüphemiz yoktur. Tek başınıza kalsanız bile ilerleyin. O yol sizi menzile iletecektir. Bir davanın haklılığı geçici kalabalıkların çokluğu ile değil, ilahi iradeye uygunluğu ile ölçülebilir. Milli Görüş bu ülke için tek çaredir.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı