Vali Haktankaçmaz ile Buğra, TV´de konuk oldu

Vali Haktankaçmaz ile Buğra, TV´de konuk oldu

BUĞRA İLE BİRLİKTE KIRIKKALE´Yİ ANLATTI

Vali Haktankaçmaz ile Buğra, TV´de konuk oldu

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile ilkokul öğrencisi Sabri Buğra Uyaroğlu, 24 haber TV´de yayınlanan Editörden programına konuk oldu.

HALKIMIZ TEVECCÜH GÖSTERDİ

Canlı olarak yayına bağlanan Vali Haktankaçmaz ile öğrenci Uyaroğlu, sosyal medyanın en çok konuştuğu ve paylaştıkları nedeniyle programa konuk aldılar. Olayı anlatan Haktankaçmaz, halkın teveccühüne teşekkür etti.

ASIL OLAN HİZMET ETMEK

Konuyu tekrar anlatan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz yayında şu ifadeleri kullandı ?Her şey o sosyal medyadaki mesajla başladı sizin de dediğiniz gibi. Mesajımızda Buğra´nın bize yazdığı mesajla okumanın okulunun öğretmenini önemini masaj yazmıştık, ama sonrasında hem Buğra´ya güzel bir anı olsun diye kendisini evinden alıp okuluna bırakalım dedik, kendisine bir sürpriz yapalım dedik. Okula gittiğimiz zaman da söyledim bu iş bir kişiye nasip olur. Bizim amacımız mesaj vermektir, hem öğrencimizin bu dileğini masum bir talebini yerine getirmek hem de o vesileyle asıl olan makam değil hizmet etmek olduğunu, böyle makamlara ulaşabilmek için hizmet edebilmek için öncelikle eğitimin şart olduğunu uygulamak istedim? şeklinde konuştu.

TAKİPÇİ SAYIM ARTTI

Canlı yayında Buğra Uyaroğlu, sosyal medyadaki takipçi sayısının arttığına değinerek, ?Okulda arkadaşlarım benimle gurur duyduğunu söyledi, sosyal medyada da takipçilerimin istekleri artmaya başladı, tanımadığım kişiler takip istekleri gönderdi. Ben ilk başta komutan olmak istiyordum. Vali Bey amca beni kırmadığı için ben de Vali Bey amcamın arkasından gideceğim ve onun gibi adil ve dürüst vali olacağım? şeklinde konuştu.

KIRIKKALE´Yİ ANLATTI

Yayında son söz Vali Haktankaçmaz´a verildi. Kırıkkale´yi tanıtan Haktankaçmaz öğrencilere de çeşitli konularda bilgilendirme yaptı ?Öncelikle Kırıkkale´de ki öğrencilerimiz daha sonra Türkiye´de böyle geniş bir yankı bulduk inşallah çocuklarımız bizlerin geleceği, şehitlerimizin bize emanet ettiği bu topraklar da gazilerimizin, ülkemizi bir adım daha ileriye taşıyabilmek için üzerlerine düşeni yapacaklar. Kar da yağsa, yağmur da yağsa okullarına gidip başarılı bir şekilde en güzel makamda hizmet edecekler? dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım