Vali Haktankaçmaz YHT inşaatında inceleme yaptı

Vali Haktankaçmaz YHT inşaatında inceleme yaptı

YETKİLİLER BİLGİ VERDİ

Vali Haktankaçmaz YHT inşaatında inceleme yaptı

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz Yüksek Hızlı Tren İnşaatı Ve Şantiyesinde İncelemelerde Bulundu. Vali yetkililerden bilgi aldı. Çalışanlarla sohbet etti.

DİĞER YETKİLİLER DE KATILDI

Şantiyeye gelişinde Vali Haktankaçmaz´ı, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile Yüksek Hızlı Tren İnşaatı Proje Müdürü Şükrü Fırat karşıladı. Yapılan incelemelerde, Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar´da hazır bulundu.

YETKİLİLER BİLGİ VERDİ

?Ankara-Sivas Demiryolu Projesi Kırıkkale-Yerköy Arası Altyapı Yapım İnşaatı? çalışmaları hakkında bilgi sunan YİH Proje Müdürü Şükrü Fırat; Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi çalışmalarının şu an altyapıya dönük olarak devam ettiğini ve altyapı çalışmalarının 2018 yılında tamamlanmasının planlandığını, ardından üst yapı çalışmalarına başlanacağını, Projenin bir bölümü olan Kırıkkale-Yerköy(Sekili Köyü) arasında altyapı çalışmalarının ise 31.12.2016 tarihi itibariyle tamamlanacağını ifade etti. Sunumun ardından Vali Haktankaçmaz, Çerikli Beldesinde Yüksek Hızlı Tren çalışmalarının yürütüldüğü alandaki viyadük ve tünel çalışmalarını yerinde inceleyerek, burada çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü