Vali, iftarını yer sofrasında açtı

Vali, iftarını yer sofrasında açtı

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ ZİYARET EDİP ONLARLA EKMEĞİNİ PAYLAŞIYOR

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ ZİYARET EDİP ONLARLA EKMEĞİNİ PAYLAŞIYOR

Vali, iftarını yer sofrasında açtı

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan üç aileyi evlerinde ziyaret etti. Haktankaçmaz, Ramazan´ın birlik ve beraberliğini ortaya çıkarmak için bu tür ziyaretlere ağırlık vereceklerini söyledi.

İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

İlk olarak Yuva Mahallesinde yalnız yaşayan 83 yaşındaki Mehmet Özdel´i ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, daha sonra Karşıyaka Mahallesinde biri engelli olmak üzere üç çocuğu ile birlikte yaşayan Selma Baş´ı evlerinde ziyaret etti. Günün son ziyaretini Sanayi mahallesinde ikamet eden ve biri engelli üç çocuğu olan Murat Göçergi´nin evine yapan Vali Haktankaçmaz, Göçergi ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

ORUCUNU AİLEYLE AÇTI

Orucunu aileyle birlikte açan Vali Haktankaçmaz, Göçergi ailesinin bireyleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı çok şaşırdığını ve bir o kadarda mutlu olduğunu ifade eden Murat Göçergi, ailenin sofrasına konuk olan Vali Haktankaçmaz´a teşekkür etti. Yapılan ev ziyaretlerinde çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Haktankaçmaz, ailelerin Ramazan ayını tebrik ederek ailelere nakdi yardım, gıda paketiyle çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Haber Merkezi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ