Valinin makamı boş kalmıyor

Valinin makamı boş kalmıyor

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Valinin makamı boş kalmıyor

Yeni göreve başlayan Kırıkkale Valisi Mükerrem Ünlüer´e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

KASAPLAR ODASI

Vali Mükerrem Ünlüer bugün, Kırıkkale Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Kabulde, Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mükerrem Ünlüer´e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ünlüer´de Kırıkkale Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

DULKADİROĞULLARI DERNEĞİNDEN

Kırıkkale Valisi Mükerrem Ünlüer, Dulkadiroğulları Dernek Başkanı Köksal Erkoç ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Kabulde,  Dulkadiroğulları Dernek Başkanı Köksal Erkoç ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mükerrem Ünlüer´e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ünlüer´de Dulkadiroğulları Dernek Başkanı Köksal Erkoç ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

Ünlüer, Kırıkkale İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ahmet Seçilmişoğlu, Kırıkkale Ensar Vakfı Temsilcisi Kadir Başer, İlim yayma Derneği Başkanı Üzeyir Sağır, 5´inci Mevsim Yardımlaşma Derneği Başkanı Aşır Özbek, Kırıkkale Diyanet Sen Derneği Başkanı Vahit Kalkan, İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Başkanı Ahmet Temur, Enderun Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Adem Yıldırım ve Cihannüma Derneği Başkanı Hasan Kökrek´i makamında kabul etti. Kabulde, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri,   Mükerrem Ünlüer´e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ünlüer´de Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü