Varsak ve Emeç ailelerinin mutlu günü

Varsak ve Emeç ailelerinin mutlu günü

Ayşe-Celal Emeçin kızı Satı ile Nuray-Nuh Varsak'ın oğlu Ahmet Varsak 2 gün süren muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi. Emeç ve Varsak ailelerin yakınları bu mutlu günlerine ortak olmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

DÜĞÜN İKİ GÜN İKİ GECE SÜRDÜ

Satı Emeç ile Ahmet Varsak’ın düğünü Cuma akşamı bayrak merasimi ile başladı. Cuma namazından sonra bayrak töreninin ardından Yeni Mahalledeki evlerinde konuklarını misafir eden aile akşam ise konuklarına yemek ve köfte ikramlında bulundu. Bahşılı’daki kız evinde de sazlı sözlü nişan merasimi yapıldı. Cumartesi günü akşam saatlerinde gerçekleştirilen nişan merasiminde oyunlar oynanıp halaylar çekilirken genç çiftlerin yüzükleri de takıldı. Kız evindeki nişan sonrasında düğünün yapılacağı Yahşihan Milli Egemenlik Parkında bir araya gelen aileler törene katılan konukları kapıda karşılayıp yemek ikramında bulundular. Sazlı sözlü düğün burada devam etti.

 

HALAYLAR ÇEKİLDİ OYUNLAR OYNANDI

Yahşihan merkezdeki Milli Egemenlik parkı akşam saatlerine doğru dolmaya başladı. Kırıkkale’deki bazı mahallelerde düğün yasağı nedeniyle rica üzerine belediye Başkanı Ahmet Sungur’un teveccüh göstererek sembolik bir rakama tahsis ettiği parktaki düğün gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Gerek düğün sahipleri gerekse konuklar doyasıya bir gece geçirirken mahalli sanatçının çalıp söylediği türkü ve oyun havalarıyla doyasıya eğlendiler. Gece ise kına merasimi düzenlendi. Önce Bahşılı’da daha sonrada düğün merasiminin yapıldığı parkta düzenlenen kına gecesinin ardından tören devam etti. Törene katılan konuklar sahneyi hiç boş bırakmazken dolarlar havalarda uçuştu. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünün sonunda sanatçı düğün sahipleri adına Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve ekibine teşekkür mesajı yollayarak Kırıkkale’de ev düğünlerinin yasaklanmasını protesto etti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım