Vatandaş vekil buluşması devam edecek

Vatandaş vekil buluşması devam edecek

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ OĞUZ KAĞAN KÖKSAL, NÖBETÇİ VEKİL KAPSAMINDA GELDİĞİ KIRIKKALE´DE YİNE YOĞUN BİR GÜN GEÇİRDİ

Vatandaş vekil buluşması devam edecek

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, nöbetçi vekil kapsamında geldiği Kırıkkale´de yine yoğun bir gün geçirdi. İl Başkanlığında önce vatandaşların dertlerini dinleyen Köksal daha sonra İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte Zafer Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

TEK TEK NOT ALDILAR

Nöbetçi vekil kapsamında her Cuma Kırıkkale´ye gelerek vatandaşların dertlerini dinleyen Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, bu hafta da yine yoğun bir gün geçirdi. Önce Ak Parti İl Başkanlığında İl Başkanı Akçay ile birlikte vatandaşları tek tek dinleyen Köksal vatandaşların dertlerine çare olmaya çalıştı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Köksal ve Akçay her gelen vatandaşı dinleyerek sorunlarını tek tek not aldılar.

ESNAF GEZDİLER

Köksal ve Akçay yoğun halk görüşmesi sonrası Zafer Caddesi esnaflarını gezdiler ve sohbet ettiler. Seçim döneminde kendilerine destek veren vermeyen herkese teşekkür eden Köksal, seçim süresince esnaflardan büyük ilgi gördüklerini belirterek herkese teşekkür etti. Halk günü kapsamında her Cuma Kırıkkale´ye geleceklerini belirten Köksal, ?vatandaş vekil buluşması devam edecek? dedi. Köksal daha sonra Ticaret Odası tarafından verilen iftar programına katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız