Vefakâr Anadolu Basınını göz ardı edemeyiz

Vefakâr Anadolu Basınını göz ardı edemeyiz

MHP İL BAŞKANI ERDAL BALOĞLU´NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

MHP İL BAŞKANI ERDAL BALOĞLU´NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Vefakâr Anadolu Basınını göz ardı edemeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. ?Her türlü zor şartlara rağmen ayakta kalmaya çalışan vefakâr Anadolu basınını göz ardı etmemiz mümkün değildir? diyen Baloğlu mesajında, ?Vatanın ve milletin menfaatleri doğrultusunda haber yapmak ne kadar önemliyse yalan ve iftiralara karşı da demokratik ve özgür basının, hukuk kuralları içinde doğru ve gazetecilik ahlakı çerçevesinde olması her gazetecinin sorumluluğudur? ifadelerine yer verdi.

BASIN ÇALIŞANI VATANIN VE MİLLETİN MENFAATLERİNİ GÖZ ETMELİ

?Türkiye´nin çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde gazetecilik mesleğinin ne denli önemli olduğunu söylemek gerekir? diyen Baloğlu açıklamasında, ?Doğru ve tarafsız habercilik ilkesiyle vatanın ve milletin menfaatleri doğrultusunda haber yapmak ne kadar önemli ise yalan ve iftiralara karşı da demokratik ve özgür basının, hukuk kuralları içinde doğru ve gazetecilik ahlakı çerçevesinde olması her gazetecinin sorumluluğudur? dedi.

BASIN ÇALIŞANLARI KAMUSAL BİR GÖREVİ YERİNE GETİRMEKTEDİRLER

Her türlü zor koşullara rağmen ayakta kalmaya çalışan vefakâr Anadolu basınını göz ardı etmenin mümkün olmadığını kaydeden MHP İl Başkanı Baloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: ?En kritik dönemlerde hep en kritik görevi üstlenmeyi kendisine şiar edinmiş Anadolu basını ve tabi ki çalışanları takdiri hak etmektedirler. Bölgelerinde zor şartlar altında yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, milletimizin talep ve beklentilerini yansıtarak, kamusal bir görevi yerine getirmektedirler.?

BASIN ÇALIŞANLARININ BAŞTA ÖZLÜK HAKLARININ İYİLEŞTİRİLMELİ

?Basın çalışanlarının başta özlük haklarının iyileştirilmesi olmak üzere, her konuda rahat, özgür, bağımsız ve güvence altında görev yapması, hepimizin ortak beklentisi olmalıdır. Aynı zamanda gelişmiş bir demokrasinin de en önemli gereğidir. Bütün basın çalışanlarının 10 Ocak Basın Çalışanları Günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, saygılarımı sunuyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ