Vural, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı

Vural, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı

TÜRKİYE KAMUOYUNDA TEPKİ ALMIŞTI

Vural, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı

Geçen yıl İstanbul´da ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşini darp ederek Türkiye kamuoyunda da büyük tepki çeken Denizhan Vural, Keskin´de bir çobanın öldürülmesi olayıyla ilgili olarak gözaltına alındı.

TÜRKİYE KAMUOYUNDA TEPKİ ALMIŞTI

Geçen yıl meydana gelen olayda Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz´a yanındakilerle birlikte darp ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Denizhan Vural, Keskin´de Afgan bir çobanın silahla öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

BOYNUNDAN VURULMUŞTU

Olay, dün akşam saatlerinde Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun B.´ye (60) ait olduğu iddia edilen Bozkurt Mahallesi´ndeki evin yakınında meydana geldi. Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun B.´nin evine ateş edildiği sırada, evin yan tarafındaki mandırada bulunan Afganistan uyruklu çoban İslam R. (25), duyduğu sesler üzerine dışarı çıkınca boynundan vuruldu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ağır yaralanan İslam R.´nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polisi ilçede başlattığı geniş çaplı araştırma sonucu olayla ilgili Denizhan Vural´ı gözaltına aldı. Vural, Keskin İlçe Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Keskin T Tipi Cezaevine gönderildi.

?HAKARET, KASTEN YARALAMA, TEHDİT?

Öte yandan Denizhan Vural, 2017 yılının Aralık ayında İstanbul Beşiktaş´ta bir otelde oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz´a yanındakilerle birlikte saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınıp, serbest bırakılmıştı. Vural, ?hakaret, kasten yaralama, tehdit? suçlarından 2 yıl 10 aydan 8 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması istemiyle tutuksuz yargılandığı davanın geçtiğimiz günlerde görülen ilk duruşmasına katılmazken mahkeme, Keskin Asliye Ceza Mahkemesine talimatla yazı yazılarak ifadesinin alınmasına karar vermişti. Bu olayla ilgili olarak otelin kamera kayıtları ortaya çıkmış, ülke kamuoyunda Vural´a karşı tepkiler çoğalmıştı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama