Wushu Müsabakaları Nefes Kesti

Wushu Müsabakaları Nefes Kesti

BU TÜR MÜSABAKALAR DİĞER İLLERDE DE YAPILACAK

Wushu Müsabakaları Nefes Kesti

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün koordinatörlüğünde, Wushu İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Budokaido Kyokushin İller Arası Kiwami Kumite 4. Etap Final Müsabakaları sona erdi.

ERKEK VE BAYAN OLMAK ÜZERE TOPLAM 262 SPORCU KATILDI

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sulakyurt İlçesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar Alt Minik, Minik, Yıldız, Ümit, Genç, Büyük kategorileri olmak üzere 98 bayan 162 Erkek olarak toplamda 260 sporcu katıldı.

BU TÜR MÜSABAKALAR DİĞER İLLERDE DE YAPILACAK

Müsabakalardın açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, ?Farklı illerden ilçemize gelerek müsabakalara katılan sporculara ve misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Sulakyurt İlçemizde böyle bir organizasyona ev sahipliği yapması gerçekten sevindirici. İlçemizde farklı branşlarda müsabakalar yapılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Sporcularımıza şimdiden başarılar diliyor ve müsabakaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ