Yahşihan, Türkyılmaz ile yürüdü

Yahşihan, Türkyılmaz ile yürüdü

MHP ADAYLARINA BÜYÜK DESTEK

MHP ADAYLARINA BÜYÜK DESTEK

Yahşihan, Türkyılmaz ile yürüdü

24 Haziran Seçimlerinin en çok dikkat çeken partisi olan Milliyetçi Hareket Partisine olan teveccüh her geçen gün çığ gibi büyüyor. Özellikle iftar sonralarında dolup taşan Merkez Seçim Bürosunu yaklaşık bin kişilik bir arkadaş ekibiyle birlikte ziyaret eden Osman Türkyılmaz, MHP adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

250 ARAÇLA GELDİLER

Yahşihan´da toplanarak yaklaşık 250 araçla Kırıkkale´ye hareket eden grup, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal tarafından karşılanan ve MHP Merkez Seçim Bürosuna hareket eden coşkulu grup, sloganlar eşliğinde seçim bürosuna ulaştı.

/resimler/2018-5/26/1535508656330.jpg

ADAYLAR, KONUKLARINI TEK TEK KARŞILADI

Merkez Seçim Bürosunda tüm konukları tek tek karşılayan üç aday ve MHP İl Başkanı coşkulu kalabalığa hitap etti. Yahşihan´ın her zaman Milliyetçi Hareket Partisi için önemli bir ilçe olduğunu belirten MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Bugün burada bu denli bir kalabalıkla bizlere destek veren, bizlere güç veren Osman Türkyılmaz´a ve Yahşihanlı hemşerilerimize teşekkür ederim? dedi.

TÜRKYILMAZ´DAN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Arkadaşlarına teşekkür eden Osman Türkyılmaz da, kendisini kırmayarak bu ziyareti gerçekleştiren Yahşihan halkına minnettar olduğunu ifade etti. Türkyılmaz´ın ardından kendisini tanıtarak söze giren MHP Milletvekili Adayı Ömer Dedebali, ?Çalışmalara ilk başladığımızda en az 1 buçuk milletvekili hesabı yapıyordum. Ama bugün görüyorum ki, iyi bir çalışmayla benim de milletvekili olmamam için hiçbir sebep yok. Sizlerin desteğiniz bizlere büyük güç verdi? dedi.

/resimler/2018-5/26/1536279438349.jpg

GÖZLERDEKİ BU IŞILTI BİZİM EN ÖNEMLİ ENERJİ KAYNAĞIMIZ

?Bu kalabalık, bu coşku, gözlerdeki bu ışıltı bizim en önemli enerji kaynağımız? diyen MHP Milletvekili Adayı Murat Abalı, ?Bizlere bu denli teveccüh gösteren ve iftar sonrası evinde, çay ocağında, kahvehanede çay içmek dururken bu değerli vakitlerini bizlerle paylaşan Yahşihan´ın çok kıymetli halkına ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi varsınız? diye konuştu.

İFTAR SONRASINI BİZLERE AYIRAN YAHŞİHANLI HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

?Osman Türkyılmaz ve değerli Yahşihanlı arkadaşlarına teşekkür ederim diyerek söze başlayan MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk de konuşmasında, ?Bu mübarek günde bizleri yalnız bırakmayarak iftar sonrasını bizlere ayıran değerli Yahşihanlı hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Tüm Kırıkkale´mizin olduğu gibi Kırıkkale´mizin vitrini, eğitim ve üniversite merkezi olan Yahşihan´ımızın ve değerli halkının milletvekili olmak, bu güzide ilçemizin kalkınmasına faydalı olabilmek en büyük arzumdur.

/resimler/2018-5/26/1537093345377.jpg

OYLARINIZA TALİBİZ

Elbette bu arzumuzun gerçekleşebilmesi için de sizler gibi değerli insanların oylarına talibiz. Bugün bizim için buraya gelen değerli dostlarımdan istirhamım eşinizi, dostunuzu, arkadaşınızı da Milliyetçi Hareket Partisine oy vermeye ikna etmenizdir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin bekasını, Türk vatanının refahını düşünen ve varlık sebebi bu olan bir siyasi partidir.?

ŞER ODAKLARINA KARŞI CUMHUR İTTİFAKI

?Milliyetçi Hareket Partisinin Bilge Lideri Devlet Bahçeli, ülkenin bekasını düşündüğü için her türlü şer odaklarına karşı 15 Temmuz ve Yenikapı sonrası duruşunu bozmamış, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın cumhurbaşkanlığını destekleme kararı almıştır. Cumhur İttifakı Türk Milletinin her türlü şer ve beladan kurtuluşunun yegâne kurtuluş reçetesidir? şeklinde ifadelere yer verdi.

ZAFERİMİZİN MÜJDECİSİ

?Milliyetçi Hareket Partisine destek veren Yahşihanlı hemşerilerime çok teşekkür ederim? diyen MHP Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın da, ?Bu kalabalık önce genel seçimde ardından da yerel seçimde partimizin ve dolayısıyla Yahşihan´ımızın, Kırıkkale´mizin zaferini müjdelemektedir. Kutlu olsun? dedi. Konuşmaların ardından birlikte çay için grup, tekrar Yahşihan´a döndü.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı