YAHŞİHAN BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

YAHŞİHAN BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde eğitim gören 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak giderleri Yahşihan Belediyesi tarafından karşılanmak üzere Eğitimde İş Birliği Protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında öğrenciler, Online Soru Kampüsü uygulaması ile LGS ve YKS sınavlarına hazırlanacak.
Yahşihan Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Yahşihan Kaymakam Vekili Erdem Karanfil, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek katıldı.

İmzalanarak hayata geçirilen protokol kapsamında ilçe genelindeki okullarda ilköğretim ve ortaöğretime devam eden 8. ve 12. sınıf öğrencileri bundan böyle okul derslerinin yanı sıra LGS ve YKS sınavlarına protokolde yer alan Online Soru Kampüsü uygulaması ile hazırlanacak.
Uygulama ile öğrencilerin soru çözümleri ve ders konularının takiplerine dair tüm detaylar online olarak kayıt yaptırdıkları Online Soru Kampüsü sistemi üzerinden takip edilebilecek.
Önümüzdeki eğitim-öğretim yılı boyunca geçerli olacak olan protokole ait tüm masraf ve giderler ise Yahşihan Belediyesi tarafından karşılanacak.
 Kaymakam Karanfil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kökrek, eğitime vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Türkyılmaz'a teşekkür etti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı