Yangın, muhtarın dikkati sayesinde söndürüldü

Yangın, muhtarın dikkati sayesinde söndürüldü

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİLER

Yangın, muhtarın dikkati sayesinde söndürüldü

Etiler Mahallesi Karacaali caddesinde meydana gelen yangın Etiler muhtarı Mehmet Kılıçaslan´ın dikkati ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesi sonunda söndürüldü.

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİLER

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, yüzlerce kasa alevlerle birlikte yok oldu. Yangın, Etiler muhtarı Mehmet Kılıçaslan´ın dikkati ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmemiş olmasaydı, büyük bir faciaya yol açabileceği ifade edildi. Mahalle sakinleri Muhtar Kılıçaslan´a ve Kırıkkale Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

EN KISA SÜREDE MÜDAHALE

Karacaali caddesi üzerinde bulunan pazar kasalarının bir anda alev aldığını ve neden çıktığı bilinmediğini açıklayan Etiler Muhtarı Mehmet Kılıçaslan, ?Yangının çıkması üzerine itfaiyeye haber verdim. Kısa sürede olay yerine geldiler. Yangına müdahale ettiler. Bu arada alevler bütün kasalara ulaşmaya başladı. Fakat itfaiyenin fedakârca tutumu sayesince, yangın büyümeden söndürüldü. Allah beterinden saklasın. İtfaiye olmasaydı, yangın daha da büyüyebilirdi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekibine ve çalışanlarına teşekkür ederim? dedi.

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Bu arada Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ufak bir sorunda dahi yanlarında olduklarını belirten Kılıçaslan, ?Başkanımız çok iyi ve çalışkan bir insan gecesini gündüzüne katarak Kırıkkale´nin sorunlarıyla dertleniyor. Ufak bir sorunda dahi gece gündüz demeden sorunumuzu çözüyor. Kendisi ve ekibinden Allah razı olusun. Kırıkkale´nin çıkarları için varını yoğunu ortaya koyuyor? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü