Yaşlılar gençlere taş çıkartacak

Yaşlılar gençlere taş çıkartacak

BEREKET BÜYÜKLERLE BERABERDİR PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI

BEREKET BÜYÜKLERLE BERABERDİR PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI.

Yaşlılar gençlere taş çıkartacak

Çelebi´de bir önceki Kaymakam Adem Karadaş döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ?Bereket büyüklerle beraberdir? adı altında hazırlanan proje hayata geçirildi.  

90 BİN LİRA BÜTÇESİ VAR

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulu tarafından onaylanan 90.000 TL bütçeli ilçede ikamet etmekte olan yaşlıların ev temizliğine  ve diğer ihtiyaçlarını gidermeye yönelik olarak hazırlanan sosyal hizmet projesi fiilen uygulanmaya başlandı.

HEDEF KİTLE YAŞLILAR

Proje kapsamında vakfın hedef kitlesinde bulunan vatandaşlardan  dört kişi altı ay ikinci bir dört kişide altı ay süreyle istihdam edilmesi planlanan proje ilçe ve köylerimizde 60 yaş üstü 3294 sayılı kanun kapsamında bulunan yaşlılarımıza evlerinde ve proje uygulama merkezinde hizmet vermeye başladı.

KAYMAKAM MERKEZİ ZİYARET ETTİ

Proje uygulama merkezini ziyaret eden Kaymakam Ayhan Abatay  ilçe nüfusunun yaş ortalamasının yüksek olduğu bu nedenle bu tip projeleri vakıf olarak desteklemeye devam edeceklerini belirterek proje kapsamında işe başlayan personellere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü