Yatırımcı firmaları teşvik etmeliyiz

Yatırımcı firmaları teşvik etmeliyiz

KIRIKKALE YATIRIM İÇİN UYGUN

Yatırımcı firmaları teşvik etmeliyiz

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yatırımcıları Kırıkkale´ye çekmek için önemli projelerinin olduğunu söyledi. Ankara OSTİM´de bulunan büyük firmaların Kazan´a gittiğini belirten Dağdelen, bu firmaları Kırıkkale´ye getirmek için Irmak´ta bulunan hazine arazisinin OSB olarak kullanılabileceğini bildirdi.

KIRIKKALE YATIRIM İÇİN UYGUN

Avukat Mehmet Yılmazer, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´i makamında ziyaret etti. Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığı´nı da ziyaret eden Yılmazer. Partinin her zaman yanında olduğunu söyledi. Siyasetin gündemi, Kırıkkale´nin ekonomik ve sosyal durumu hakkında konuşma yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale´yi geliştirmek için bazı projeleri düşündüğünü ve bu projelerin zamanla açıklanacağını söyledi. Büyük yatırımcıları Kırıkkale´ye çekmek için önemli çalışmalara imza atılması gerektiğini belirten Dağdelen, özellikle sanayi alanında Kırıkkale´nin çok şanslı olduğunu bildirdi. Ankara OSTİM´de bulunan büyük firmaların artık kabuğuna sığmadığını ve Kazan gibi ilçelere yöneldiğini belirten Dağdelen, bu yatırımcıların ilimizi tercih etmesi için ikili görüşmeler yapılması gerektiğini hatırlattı. Irmak bölgesinde bulunan hazine arazisine yeni bir OSB kurulabileceğini ve yatırımcıların da Kazan yerine bu bölgeyi tercih edebileceğini belirten Dağdelen, bunun bir fikir olduğunu ve zamanla bu projenin olabileceğini kaydetti.

LOKOMOTİF FİRMA EKSİKLİĞİMİZ VAR

Kırıkkale´de ulusal alanda çok büyük lokomotif bir firmanın olmamasının önemli bir eksiklik olduğunu belirten Dağdelen, Manisa´nın Vestel şirketini örnek vererek ?Kırıkkale´de de büyük bir firmamız olsa çok önemli şeyler olabilirdi, büyük firmanın yanında küçük ölçekli işletmeler de ekonomiye katkı sağlardı? dedi.  Kent genelinde bulunan işadamlarının ve zengin olarak nitelendirilen kişilerin toplam mal varlığının 50 Milyon TL´yi geçmeyeceğini iddia eden Dağdelen, özel yatırımların bu nedenle aksadığını ve kamu yatırımlarının ağırlık kazandığını ifade etti. Kırıkkale´de teşkilatlarının her zaman ve her şekilde çalışma yaptığını belirten Dağdelen, partide ki küskünlüklerin son bulduğun ve her an seçim olabilecek gibi hazırlandıklarını söyledi. Birleştirici İl Başkanı olarak görev yaptıklarını belirten Dağdelen, bütün teşkilat mensuplarının özverili bir şekilde çalıştığını belirterek, Kırıkkale´de önemli bir oy başarısı yakalanmasının hedeflendiğini açıkladı. Dağdelen, ilçe kongrelerini tamamladığını belirterek, İl kongresinin de yapılacağını ve önemli kişilerin kongreye katılacağını söyledi.

YERLİ OTOMOBİL KONUSU ÖNEMLİ

Avukat Mehmet Yılmazer´de Kırıkkale´nin sanayi anlamında önemli bir potansiyeli olduğunu ve son yıllarda yatırımcıların Kırıkkale´ye yöneldiğini söyledi. Silah OSB´nin kent için önemli bir avantaj olduğunu belirten Yılmazer, Türkiye´nin yerli otomobilinin de Kırıkkale´de yapılması için çalışmalar ve ikili görüşmelerin yapılması gerektiğini hatırlattı. Yılmazer, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın belediye başkanlığı döneminde kadın kollarına büyük önem verdiğini belirtti. 2019 seçimlerinde kadın kollarının seçimlere büyük bir etki edeceğini belirten Yılmazer, kadın Kolları´nın evlere girebildiğini ve bire bir görüşmelerden olumlu sonuçlar aldığını belirterek, bu konuda teşkilatın da önemli çalışmalar yapacağına inandığını bildirdi.  Maddi ve manevi olarak AK Parti Teşkilatı´nın yanında olduğunu belirten Yılmazer, siyasetin içinden gelen bir aileden geldiğini ve bu konuda tecrübeli olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından Yılmazer, Dağdelen´e yeni görevinde başarılar dileyerek AK Parti ve Dağdelen´in her zaman yanında olduğu mesajını verdi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız