Yaz geldi, gelinlikçiler bayram ediyor

Yaz geldi, gelinlikçiler bayram ediyor

HER MEVSİM SİPARİŞ ALIYORUZ

Yaz geldi, gelinlikçiler bayram ediyor

Ramazan ayı ile işlerinde duraksama yaşayan gelinlikçiler, bayram sonrası sezonun tekrar açılması ile müşteri memnuniyeti yaşıyorlar. Piyasaların düğün sezonuyla hareketlendiği gözlenirken, gelinlikçilerin yüzleri de gülmeye başladı.

HER MEVSİM SİPARİŞ ALIYORUZ

Yıllardır bu sektörün içinde olan Günaylar Gelinlik işletme yetkilisi Murat Günay, "Ramazan ayının ardından düğün sezonunun açılması ile birlikte birçok sipariş aldık. Çiftlerin mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışanlarımız siparişlerin kusursuz olması için gece gündüz ellerinden geleni yapıyorlar. Kışın durgunluk gösteren piyasa son zamanlarda düğün salonlarının da artmasıyla birlikte düzelmeye başladı. Artık kış ayında bile düğünler yapılabiliyor. Canlanan piyasada her mevsimde sipariş alıyoruz" dedi.

FARKLI MODELLER VE YILIN MODASI

Kırıkkale´de yıllardır esnaflık yapan Gülşah Gelinlik işletme yetkilisi Mustafa Düğeroğlu ise isteğe göre sipariş diktiklerini belirterek, "Gelinler, hayalindeki modelleri ve değişik tarzlarını istedikleri şekilde diktirebiliyorlar. Geçen yıl görmeye başladığımız kısa kollu gelinlik modelleri revaçta. Bu yılın modası olan katmanlı gelinliklerde birçok gelin adayı tarafından tercih ediliyor. Gelinlik fiyatları bin lira ile 5 bin lira arasında değişim gösteriyor. Aynı zamanda kına gecesi için birçok bindallı çeşitlerimiz de mevcut çiftlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Haber Merkezi



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı