Yaz Spor Okulları Açıldı

Yaz Spor Okulları Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları 2022 yılı açılış töreni Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Beledıye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılımlarıyla 17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

“GENÇLİK MERKEZLERİNDEN FAYDALANIN”

17 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreni Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’in açılış konuşmasıyla başladı. Sporcuların hazır bulunduğu törende konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sporculara başarılar diledi.

Genç sporcuların çok şanslı bir dönemde olduklarının altını çizen Vali Tekbıyıkoğlu ise, “Bizim zamanlarımızda ki imkanlardan çok daha fazlasına sahipsiniz. Velilerimizden ricam, çocuklarımız ekranlarıyla değil, akranlarıyla zaman geçirsinler, oynasınlar. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın son yıllarda çok ciddi atılımları var. İlimizde dahil olmak üzere bütün illerde ve ilçe merkezlerinde Gençlik Merkezleri açıldı. Çocuklarımız buralara katılsınlar.

 

SPORCULARIN GÖSTERİLERİ GÖZ DOLDURDU

“Cumhurbaşkanımız tarafından çok muazzam bir karar verildi. İllerimizin bütün Kredi Yurtlar Kurumu bütün gençlerimize açıldı. Türkiye’nin coğrafyasını tanımak çok önemli. Türk insanını kendi kültürel bağlılığıyla birlikte tanımak çok önemli. Bunların hepsi gelecekte çok büyük bir kazanım olacak. İlimizde gençlik spor okulları kapsamında 24 branşta 42 hocamızla beraber 13 tesisimizi spor okulları şuan itibariyle açılmış durumda. Sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Tekbıyıkoğlu’nun konuşmasının ardından sporcular tarafından katılımcılara sportif gösteriler sunuldu. Gösterilerin ardından Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberinde ki heyet sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız