Yeni bir sağlık kompleksimiz olacak

Yeni bir sağlık kompleksimiz olacak

21 BİN METREKARE ALANDA 4 BLOKTAN OLUŞACAK KOMPLEKS ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

21 BİN METREKARE ALANDA 4 BLOKTAN OLUŞACAK KOMPLEKS ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yeni bir sağlık kompleksimiz olacak

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş Sağlık Kompleksini ziyaret etti. Yapımı devam eden İl Sağlık Müdürlüğü Kompleksinin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

40 ÜNİTELİK ADSM

Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi´nde yapımı devam eden İl Sağlık Müdürlüğü Kompleksinin çalışmalarını yerinde incelemek üzere İl Sağlık Müdürümüz Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve beraberindeki heyet ziyaret ettiler. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan heyet içerisinde İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 112 Komuta Kontrol Merkezi, HSM, ASM, TSM ve 40 ünitelik ADSM´nin yapım işlerinin son durumunu değerlendirdiler.

TAM 21 BİN METREKARE

İnşaat çalışmalarının soğuk hava şartlarına rağmen son sürat devam etmesinin kendisini mutlu ettiğine dikkat çeken İl Sağlık Müdürümüz Dr. Feramiş Ender Güngüneş, inşaatın en geç 2019 yılının Mart ayında bitirileceğini, fakat şu anki çalışmalar doğrultusunda daha önce binayı teslim alabileceklerini açıkladı. İl Sağlık Müdürlüğü personellerimizden İnşaat Mühendisi Burak Çiçek´ten bilgiler alan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Feramiş Ender Güngüneş, 21 bin 461 metrekare kapalı alana sahip olan sağlık kompleksinin yapısının 4 blok şeklinde olacağını söyledi.

4 BLOKTAN OLUŞACAK

İnşaatın temel oturma alanının 4 bin 660 metrekare olduğuna işaret eden İnşaat Mühendisi Burak Çiçek, 4 bloktan oluşan kompleksin Kız Meslek Lisesi tarafına bakan ilk 2 bloğunun İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 3. bloğun ADSM´ye ait olacağını ve son 4. bloğun ise Semt Polikliniği olarak hizmet vereceğini söyledi. ?Sağlığınız İçin İnşa Ediyoruz´ sloganı ile bu projeye başladıklarının altını çizen Mühendis Çiçek, tüm sahadaki ekip arkadaşlarının Kırıkkale halkı için en iyisini yapmanın gayreti içinde olduklarını vurguladı.

HABER: Murat Karadağ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!