Yeni kaymakam şenlikler için kolları sıvadı

Yeni kaymakam şenlikler için kolları sıvadı

İLÇEYE YAKIŞIR BİR ŞENLİK OLMALI

Yeni kaymakam şenlikler için kolları sıvadı

Karakeçili Kaymakamlığına atanan Murat Irgatoğlu, görevine başladı. Irgatoğlu, tarihi misyona sahip bir ilçede görevlendirilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

İLÇEYE YAKIŞIR BİR ŞENLİK OLMALI

Karakeçili´de yaklaşık 3 yıl görev yapan ve Artvin Şavşat Kaymakamlığı´na atanan Kaymakam Gazi Mesut Ambarcı´nın yerine atanan Murat Irgatoğlu, İlçenin sakin bir yerleşim yeri olduğunu, Eylül ayında kutlanması planlanan Karakeçili Uluslararası Kültür Şenliği´nin hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Irgatoğlu, şenliklerin ilçeye yakışır bir şekilde gerçekleştirmek istediklerini söyledi.  

KAYMAKAM IRGATOĞLU KİMDİR?

1985 yılında Ağrı´nın Tutak İlçesinde dünyaya gelen Murat Irgatoğlu Yükseköğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde yaptı ve Asgari Ücret üzerine yazdığı lisans tamamlama seminerini vererek 2010 yılında üniversiteden mezun oldu. 2011 yılında SGK Teftiş Kurulu Başkanlığı´nda Müfettiş Yardımcısı olarak meslek hayatına atılan Irgatoğlu, 2012 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık sınavını kazanarak Ağrı Valiliği´nde göreve başladı. Sırasıyla İzmir Kemalpaşa ve Ankara Haymana´da Kaymakam Refikliği, Denizli´de İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettiş Refikliği görevlerinde bulundu. Ekim 2013-2014 yılları arasında 1 yıl süreyle İspanya´nın Madrit Kenti´nde İspanyolca dil eğitimi, iletişim sosyolojisi, kriminoloji ve siyaset bilimi ile uluslararası ilişkiler gibi alanlarda akademik eğitim aldı. Yurtdışı dönüşü Ağrı Vali Yardımcısı Vekili olarak atanan Murat Irgatoğlu, bir süre Çorum Sungurlu Kaymakamlığı ve Malatya Doğanşehir Kaymakamlığı görevini icra etti. Son olarak İçişleri Bakanlığı tarafından 15 Temmuz 2015 tarihinde Kırıkkale Karakeçili Kaymakamlığı´na görevlendirilen Murat Irgatoğlu, çok iyi derecede İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı