Yeni Kırıkkalespor Kılıç´a emanet

Yeni Kırıkkalespor Kılıç´a emanet

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR´UN İSMİ ?YENİ KIRIKKALESPOR? OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR´UN İSMİ ?YENİ KIRIKKALESPOR? OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Yeni Kırıkkalespor Kılıç´a emanet

Geçtiğimiz sezon 3.ligden Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek Türk Metal Kırıkkalespor´da yapılan olağanüstü kongre gerçekleştirildi. Kongreye aday olan işadamı Orhan Kılıç, kulübün yeni başkanı oldu. Yönetim ve delegelerin oylaması sonucu da Türk Metal Kırıkkalespor´un ismi Yeni Kırıkkalespor olarak değiştirildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON BÖLGESEL LİGDE OYNADI 

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olan ve üçüncü lige yükselme başarısı gösteren, daha sonra sezondaki kötü gidişat nedeniyle tekrar BAL´a düşen Türk Metal Kırıkkalespor´un olağan üstü kongresi Türk Metal Sendikası eğitim salonunda yapıldı. Kongrede aday olan işadamı Orhan Kılıç, delegelerin güvenoyunu alarak kulübün yeni başkanı oldu. Yönetim ve delegelerin oylaması sonucu da Türk Metal Kırıkkalespor´un ismi Yeni Kırıkkalespor oldu.

DİVAN BAŞKANI MUHARREM ASLIYÜCE OLDU

Divan Başkanlığını Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Muharrem Aslıyüce, kâtipliklerini ise Levent Öztürk ve Oğuz Serin yaptı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Orhan Kılıç, Muharrem Aslıyüce, Harun Ulusoy, Seyit Ali Özkan, Osman Bahar, Rıfat Ünlü, Bora Tunç, Tuncay Bulut, Gökay Gül, Hakan Gökkaya, Orhan Pekdemir, Alper Özgü, Zeki Utku, Uğur Batman, Bekir Akyürek, Orhan Canbulat, Tolga Özkan.

HABER: Murat Karadağ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ