Yeni nesil kitap okumayı seviyor

Yeni nesil kitap okumayı seviyor

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, MEYDANDA VATANDAŞLARLA KİTAP OKUDU

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, MEYDANDA VATANDAŞLARLA KİTAP OKUDU

Yeni nesil kitap okumayı seviyor

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz vatandaşlarla birlikte kitap okudu. Haktankaçmaz, ?Çocuklarımızın kitaba olan sevgisi artırılmalıdır. Çok daha donanımlı nesiller ülkenin geleceğinde söz sahibi olacaktır? dedi.

VALİ, VATANDAŞLARLA KİTAP OKUDU

Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından; Kütüphaneler Haftası´nın 54. Yılı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı´nda ?Kitap Okuyun? etkinliği düzenlendi. ?Kitap Okuma? etkinliğine 7´den 70´e vatandaşlar Vali ile birlikte kitap okudu.

OKUMA ALIŞKANLIĞI GELİŞMELİ

Vali Haktankaçmaz, öğrencilerin arasına oturarak bir süre kitap okudu, yaptığı açıklamada, ?Bu hafta 54. Kütüphane haftamızı etkinliklerle gerçekleştiriyoruz. Bugün de çocuklarımızı şehrin merkezi yerinde toplayıp kitap okuma alışkanlığını öncelikle onlara kazandırmak ve bu alışkanlığı olmayan çocuklarımıza da aileleri ile özellikle böyle bir bilinç oluşturmaktır. Çocuklarımızı5n cıvıl, cıvıl kitap ile çocuklarımız haşır neşir inşallah bu vesileyle çocuklarımızın kitaba olan sevgisi bir kat daha artacaktır. Çok daha donanımlı nesiller ülkenin geleceğinden söz sahibi olacaktır? dedi.

HABER MERKEZİ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı