Yerine ben şehit olsaydım!

Yerine ben şehit olsaydım!

İSTANBUL EMNİYETİ VEDALAŞIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yerine ben şehit olsaydım!

Gazi Mahallesi´nde silahlı saldırı sonucu şehit edilen Kırıkkaleli polis memuru Muhammet Fatih Sivri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü´nde tören düzenlendi. Konuşmasında gözyaşlarını tutamayan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, ?Çok arzu ederdim dün akşam Muhammet´in yerine ben şehit olmayı. Bırakmayacağız. O hissiyatı o hainlere, o şerefsizlere yaşatmayacağız. Onun kanını yerde bırakmayacağız. Ölüm pahasına olsa o kanın hesabını soracağız.? dedi.

İSTANBUL EMNİYETİ VEDALAŞTI

Dün akşam Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesi´nde çıkan olaylara müdahale ederken silahlı saldırı sonucu şehit olan Muhammet Fatih Sivri için, İstanbul Emniyet Müdürlüğü´nde tören düzenlendi. Törene şehidin yakınları, silah arkadaşları ve Türk Silahlı Kuvvetleri temsilcileri katıldı. Şehit Sivri´nin evlenme planı yaptığı ve şehit düştüğü gün nişanlanacağı Pınar Özim de törende yer aldı. Özim tören boyunca gözyaşlarına hâkim olamadı.

NE İLK NE SON ŞEHİDİMİZ

Törende konuşma yaparken gözyaşlarını tutamayan Emniyet Müdürü Selami Altınok, şunları söyledi: ?Gazi´de çıkan olaylara müdahale sırasında yapılan haince saldırı sonucunda şehit olmuştur. Değerli silah arkadaşlarım, Muhammet ne ilk ne son şehidimiz. Bu milletin, bu devletin şanını, şerefin, haysiyetini, onurunu ayakta tutabilme adına tarihten beri şehitler verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Ama hiçbir zaman şanlı bayrağı gönderden indirmeyeceğiz. Vatanımızın, memleketimizin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü hiç kimsenin eline bırakmayacağız. Hiçbir silah bizi yıldırmayacak. Çok arzu ederdim, dün akşam Muhammet´in yerine ben şehit olmayı. Bırakmayacağız. O hissiyatı, o hainlere, o şerefsizlere yaşatmayacağız. 270 bin tane polis kardeşimiz var bizim. Bunun iki katı silahlı kuvvetler kardeşlerimiz var bizim. Hiçbir şekilde buna müsaade etmeyeceğiz. İstanbul´da da, vatanın hiçbir parçasında müsaade etmeyeceğiz.?

KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ

Şehidin ailesine seslenerek konuşmasına devam eden Altınok, ?Kendi evladımı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü nasıl yaşıyorsam öyle yaşıyorum. Sizin İstanbul´da 35 bin evladınız var. Fatih´in intikamını alabilmek adına ölümüne mücadele edebilecek 35 bin evladınız var. Onun kanını yerde bırakmayacağız. Ölüm pahasına olsa o kanın hesabını soracağız. Şehidimizin ruhu şad olsun. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Bu teşkilat daha çok Muhammet Fatihler yetiştirecek. Muhammet Fatih olmaya, canımızı adamaya yemin ediyoruz. Söz veriyoruz.? ifadelerini kullandı. Şehit Muhammet Fatih Sivri´nin cenazesi törenin ardından memleketi Kırıkkale´ye gönderildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ