Yetkili Sendikadan MKE Çıkarması

Yetkili Sendikadan MKE Çıkarması

MKE FABRİKALARINI ZİYARET ETTİLER

Yetkili Sendikadan MKE Çıkarması

MKE´de yetkili sendika Türk Enerji-Sen, genel ziyaretler kapsamında Kırıkkale İl Temsilciliğini ve İşyeri Temsilciliklerini ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

MKE FABRİKALARINI ZİYARET ETTİLER

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer ve Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Namık Altıparmak´tan oluşan Türk Enerji-Sen Genel Merkez Heyetini karşılayan Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir süre temsilcilik binasında sohbet ettikten sonra MKE´ye bağlı fabrikalardaki işyeri temsilciliklerini ziyaret ettiler. 

?YÜREKLİ BİR SENDİKACILIK YAPTIKLARINI GÖRMEDİK?

Ziyaretler sırasında, yaşadıkları sıkıntılardan bahseden işyeri temsilcileri ve üyeler, son zamanlarda ortaya çıkan siyasi baskıların kimi üyelerin kafalarını karıştırdığını, sendikasız ya da yandaş işyerleri oluşturulmaya çalışıldığını ifade ettiler. Benzeri sorunları, gittikleri her il ve ilçede tespit ettiklerini beyan eden Genel Başkan Yardımcıları da, ?Yandaş sendikacıların Kırıkkale´dekileri de Ankara´dakileri de yüreksiz ve yalancı kişiler. Bugüne kadar yürekli bir sendikacılık yaptıklarını görmedik.?

?HUKUK ÖNÜNDE HESABINI SORACAĞIZ?

?Günü kurtarmak, toplu sözleşmedeki başarısızlıklarını kapatmak içinde sürekli yalan söyleyip, kamu çalışanlarını kandırıyorlar, kul hakkına giriyorlar. Bunlardan, günü geldiğinde hukuk önünde mutlaka hesabını soracağız? diye konuştular. Ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yardımcılarına teşekkür eden Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, gerek kendisinin gerekse işyeri temsilcilerinin ve üyelerin bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü