YHT Kırıkkale´den 2019´da geçecek

YHT Kırıkkale´den 2019´da geçecek

ANKARA-KIRIKKALE-YOZGAT ARASINDAKİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

ANKARA-KIRIKKALE-YOZGAT ARASINDAKİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

YHT Kırıkkale´den 2019´da geçecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kırıkkale-Sivas Yüksek Hızlı Tren hakkında açıklamalarda bulundu. Arslan, ?Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Sivas demiryolu hattının tamamında çalışmalarımız devam ediyor? dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas hızlı treni hakkında açıklamalarda bulundu. YHT´yi yaygınlaştırmak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Arslan, ?Bunu daha çok yaygınlaştırmak doğu-batı, kuzey-güney aksında hızlı tren ağını örmek için Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Sivas demiryolu hattının tamamında çalışmalarımız devam ediyor? diye konuştu. Ankara-Sivas arasında yapımı devam eden YHT´yi kısa sürede hizmete sunmak istediklerini dile getiren Arslan, şöyle konuştu: ?Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı´nı 2018 sonu 2019 başında bitirip hizmete sunmayı hedefliyoruz.?

5 SAATTE HAYDARPAŞA´YA VARACAK

YHT ile Sivas-Ankara ve Sivas-İstanbul arasındaki yolculuğun kısalacağına dikkati çeken Arslan, şunları kaydetti: ?Ankara-Sivas arası mevcutta yaklaşık 7-8 saat sürüyor. Kaldı ki şu anda elektrikli ve sinyalli hale getirmekten yana bir çalışmamız var. Dolayısıyla o arada tren çalışmıyor. YHT ile Ankara-Sivas arası 2 saate düşecek. YHT, şu anda Ankara-Pendik arası çalışıyor. YHT´nin Haydarpaşa´ya kadar olan kısmı bittiğinde Sivas´tan çıkan yolcu 5 saatte Haydarpaşa´ya varacak.?

SİVAS-KIRIKKALE ARASI 1 SAAT 20 DAKİKA

Başbakanımız Binali Yıldırım´ın AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı kongresinde müjdesini verdiği gibi Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas hızlı trenini 2019´da açıyoruz. Böylece Ankara-Kırıkkale arası hızlı trenle yarım saat. Kırıkkale-Sivas arası 1 saat 20 dakika olacak. Yozgat´a da 45 dakika. Kırıkkale´den İstanbul´a 4,5 saatte gidilecek? dedi.

HABER MERKEZİ



ilhat
27.12.2017 22:29:55
ADI YÜKSEK HIZLI TREN, İNŞAATI DÜŞÜK HIZLI TREN.İNŞAATI ALTIN SUYUYLAMI YAPIYORSUNUZ. İNŞAATI YILLARDIR SÜRÜYOR.

FARUK YÜCEKAN
15.01.2018 12:23:41
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kırıkkale-Sivas Yüksek Hızlı Tren ile Kırıkkalemize iyi haberler verdi kendisine YÜCEKAN AİLESİ olarak teşekkürlerimizi iletiyor saygılar sunuyoruz.

mert akın
12.02.2019 02:50:43
sanki uzay yolu yapıyorsunuz bir bitmek bilmez inşaatmış. Ankara Kırıkkale arasının inşaatını yıllardır sürdüyorsunuz. Bu gidişle 2020 de biter. Yuh yani böyle saçmalık mı olur

Canan GÜN
14.08.2020 18:54:17
2020 oldu hala gelen geçen yok.peeeh

1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet