YİH'te başarılı kalp pili operasyonu

YİH

HASTA, BAŞARILI GEÇEN OPERASYONLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

YİH'te başarılı kalp pili operasyonu

Kalp yetmezliği nedeniyle Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi olan 75 yaşındaki hastaya kalp pili operasyonu yapıldı. Hasta başarılı geçen operasyonla sağlığına kavuştu.

ÖLÜMCÜL RİTİM BOZUKLUĞU VARDI

Konu hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği'ne 14 Mayıs 2015 tarihinde müracaat eden 75 yaşında erkek hastamız ileri evre kalp yetmezliği (ani gelişen ölümcül ritim bozukluğu) nedeni ile 15 Mayıs 2015 tarihinde anjiyo bölümünde lokal anestezi yapılarak ağrısız bir şekilde ölümcül ritim bozukluğunu algılayabilen ve gerektiğinde devreye girerek bu ritim bozukluğunu düzelten ICD (Impluntable Cardıoverter Detıbrilluter) kalp pili operasyonu gerçekleştirilmiştir.”

4 GÜNDE TABURCU EDİLDİ

Uzm. Dr. Özkan Ağralı ve Uzm. Dr. Murat Güzel tarafından gerçekleşen operasyonda, hasta bir gün hastanemiz Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde müşahade altında tutulmuş 16 Mayıs 2015 tarihinde kardiyoloji servisine çıkartılarak 18 Mayıs 2015 tarihinde şifa ile taburcu edilmiştir.”

GAYRET VE ÇABA GÖSTERİLİYOR

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde hizmet vermekte olan Yüksek İhtisas hastanemizde hekimlerimizin bu gayret ve çabaları doğrultusunda ilimizde yaşayan ve çevre illerden hastanemize müracaat edecek vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam edecektir.”



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!