Yıkılan köprüleri hayırseverler yaptıracak

Yıkılan köprüleri hayırseverler yaptıracak

KÖPRÜLER BÜYÜK ZARAR GÖRMÜŞTÜ

Yıkılan köprüleri hayırseverler yaptıracak

Bahşılı ilçesinde geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde zarar gören köprülerin yapımını ilçedeki hayırsever ailelerin üstleneceği açıklandı. Belediye Başkanı İbrahim Uyar, köprülerin yapımı üstlenen ailelere teşekkür etti.

BÜYÜK ZARAR GÖRMÜŞTÜ

Geçtiğimiz aylarda yoğun yağış nedeniyle Bahşılı ilçesinde Bahçeli mahallesi mezarlık ulaşımını sağlayan köprü ile Doğanay mahallesi hendek deresi üzerine kurulan köprüler büyük zarar görmüştü. Başkan Uyar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ilçenin ileri gelen ailelerinden Özyürek ve Yaman aile temsilcileri ile yaptıkları görüşmede, köprü yapımı için destek talep ettiklerini ve kendilerinin de bunu kabul ettiğini söyledi. 

MİYADI DOLDU

Başkan Uyar, ?Son 60 yılın en büyük sel felaketini yaşadık. Mezarlık Köprüsü´nün tavan kısmının hala ahşap olması, önünde seli karşılayan dalga savan kısmının yok olması sebebiyle artık köprünün miyadının dolduğunu gösteriyor? dedi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Uyar,  ?Ayrıca hendek deresinde hiç köprünün olmaması bayağı düşündürücü. İnşallah en kısa zamanda bu konuyu çözeceğiz. Köprülerini yapımı için iki aile, destek talebimizi kabul etti. İnşallah yakında bu köprülerin büyük bir bölümünü yapılmasına katkı sağlayacaklar. İlçemizin geri kalan yardım sever ailelerin de desteklerini bekliyoruz.  Her şeyi devletten beklememek gerekir.?  diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü